GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enguany el projecte musical 'Fem Coral' de Reus es dedicarà a la dansa

Més d'un miler d'alumnes de 24 centres educatius diferents participaran al 'Fem Coral'
Imatge d'arxiu d'anteriors edicions del 'Fem Coral' a Reus | TarragonaDigital

 

La 23a edició del 'Fem Coral' arriba un any més a Reus, enguany amb la dansa i la ballarina més reconeguda de Reus, Roseta Mauri, com a protagonista. El pròxim 14 de maig el Pavelló Olímpic de Reus acollirà un total de 1.135 nens i nenes de 24 centres educatius diferents de Reus i voltants amb un únic objectiu, cantar conjuntament el projecte musical 'Viatge a la dansa'.

 

Un miler d'alumnes cantant junts

Més d'un miler d'alumnes de 44 grups d'Educació de Primària de 3r i 6è curs de Reus i dels pobles del voltant, es reuniran a dos quart de sis del dimarts 14 de maig per cantar el 'Viatge a la Dansa'. Aquest projecte musical està compost per vuit peces musicals, quatre d'elles seran interpretades pels alumnes i les altres quatre per solistes de l'Orquestra de l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus.

 

Enguany el 'Fem Coral' es dedica al món de la dansa | Jordi Olària

 

Enguany es basa en la dansa

D'altra banda també participaran en el recital les sopranos Rosa Maria Sambola i Helena Botella, a més de la pianista Alba Solé. Tot el 'Fem Coral' d'enguany estarà dirigit per Antoni Colom i es dedica al món de la dansa amb motiu de l'Any Roseta Mauri Reus 2019.

  

  

d'escoles porten tot el curs escolar treballant i preparant les peces musicals

 

24 centres educatius al 'Fem Coral 2019'

A la cantata hi participaran l'Escola Dr. Alberich i Casas, l'Escola Arce, l'Escola Cèlia Artiga, l'Escola Els Ganxets, l'Escola General Prim, l'Escola Isabel Besora, l'Escola Joan Rebull, el Col·legi La Salle, l'Escola Maria Cortina, el Col·legi Maria Rosa Molas, l'Escola Misericòrdia, l'Escola Montsant, l'Escola Mowgli, l'Escola Pi del Burgar, l'Escola Pompeu Fabra, el Col·legi de La Presentació, l'Escola Puigcerver, l'Escola Rosa Sensat, l'Escola Rubió i Ors, el Col·legi Sant Josep, l'Escola Sant Pau, l'Escola Abel Ferrater (la Selva del Camp), l'Escola M. de Déu de la Candela (Botarell) i l'Escola Beat Bonaventura Gran (Riudoms).