Un cotxe s'emporta quatre motos aparcades al Camí de l'Aleixar de Reus

El vehicle ha quedat travessat a la via
L'accident no ha provocat ferits | A.S.

 

El Cam√≠ de l'Aleixar de Reus ha estat escenari, aquesta tarda, d'un aparat√≥s accident provocat per un sol cotxe. La Gu√†rdia Urbana s'ha mobilitzat per actuar al lloc dels fets, on un 'crossover' ‚ÄĒun turisme alt amb est√®tica de tot terreny‚ÄĒ s'ha emportat per davant quatre motos que hi havia aparcades. Una unitat del Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques tamb√© s'hi ha despla√ßat, tot i que, sortosament, no hi ha hagut ferits.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Imatge dels moments posteriors a l'accident de trànsit | A.S.

 

Es desconeix, a hores d'ara, qu√® ha provocat l'impacte, com tampoc s'ha pogut esclarir, encara, qu√® hauria provocat l'estranya maniobra del cotxe, que ha acabat impactant amb la vorera del carrer per quedar-hi travessat. La via √©s de sentit √ļnic en direcci√≥ a la pla√ßa del Nucli, tot i que el cotxe ha quedat lleugerament inclinat en direcci√≥ contr√†ria.

 

Malgrat l'aparat√≥s impacte, cap dels vehicles aparcats a l'altra vorera del carrer ha quedat afectat per la maniobra. L'accident s'ha produ√Įt als volts d'un quart de sis de la tarda a l'altura de l'encreuament entre el Cam√≠ de l'Aleixar i el carrer de Campoamor.

 

El cotxe accidentat ha impactat contra dues motos aparcades | A.S.

 

S'hi ha despla√ßat una dotaci√≥ de la Gu√†rdia Urbana de Reus, que ha tallat el tr√†nsit al darrer tram del carrer per fer baixar els vehicles pel carrer de Campoamor. Mentrestant s'han dut a terme les actuacions necess√†ries per retirar el vehicle accidentat, que havia quedat travesser a la via. Tot plegat mentre un grup de curiosos seguia atentament els moments posteriors a l'accident de tr√†nsit interurb√†.

 

AMPLIACI√ď

Fonts de la Gu√†rdia Urbana confirmaven, a aquest mitj√†, que l'√ļnic vehicle implicat en l'accident era el que s'havia emportat les motos aparcades. El conductor d'aquest cotxe, per√≤, assegura que un monovolum que baixava pel carrer de Campoamor va impactar-lo perqu√® es va saltar el 'cediu el pas' que l'hauria obligat a aturar-se. De resultes de l'impacte, a la part lateral posterior del cotxe, es va veure emp√®s contra les motos aparcades.