Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un cotxe s'emporta quatre motos aparcades al Camí de l'Aleixar de Reus

El vehicle ha quedat travessat a la via
L'accident no ha provocat ferits | A.S.

 

El Camí de l'Aleixar de Reus ha estat escenari, aquesta tarda, d'un aparatós accident provocat per un sol cotxe. La Guàrdia Urbana s'ha mobilitzat per actuar al lloc dels fets, on un 'crossover' —un turisme alt amb estètica de tot terreny— s'ha emportat per davant quatre motos que hi havia aparcades. Una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques també s'hi ha desplaçat, tot i que, sortosament, no hi ha hagut ferits.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Imatge dels moments posteriors a l'accident de trànsit | A.S.

 

Es desconeix, a hores d'ara, què ha provocat l'impacte, com tampoc s'ha pogut esclarir, encara, què hauria provocat l'estranya maniobra del cotxe, que ha acabat impactant amb la vorera del carrer per quedar-hi travessat. La via és de sentit únic en direcció a la plaça del Nucli, tot i que el cotxe ha quedat lleugerament inclinat en direcció contrària.

 

Malgrat l'aparatós impacte, cap dels vehicles aparcats a l'altra vorera del carrer ha quedat afectat per la maniobra. L'accident s'ha produït als volts d'un quart de sis de la tarda a l'altura de l'encreuament entre el Camí de l'Aleixar i el carrer de Campoamor.

 

El cotxe accidentat ha impactat contra dues motos aparcades | A.S.

 

S'hi ha desplaçat una dotació de la Guàrdia Urbana de Reus, que ha tallat el trànsit al darrer tram del carrer per fer baixar els vehicles pel carrer de Campoamor. Mentrestant s'han dut a terme les actuacions necessàries per retirar el vehicle accidentat, que havia quedat travesser a la via. Tot plegat mentre un grup de curiosos seguia atentament els moments posteriors a l'accident de trànsit interurbà.

 

AMPLIACIÓ

Fonts de la Guàrdia Urbana confirmaven, a aquest mitjà, que l'únic vehicle implicat en l'accident era el que s'havia emportat les motos aparcades. El conductor d'aquest cotxe, però, assegura que un monovolum que baixava pel carrer de Campoamor va impactar-lo perquè es va saltar el 'cediu el pas' que l'hauria obligat a aturar-se. De resultes de l'impacte, a la part lateral posterior del cotxe, es va veure empès contra les motos aparcades.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris