Crema totalment un camió de la brossa a la riera de Miró de Reus

El camió anava carregat de cartró i paper
El camió era dels serveis d'escombraries municipals | Twitter @Llunadelbosc77

 

Un camió de recollida d'escombraries, a la riera de Miró de Reus ha començat a cremar aquest matí, de dissabte 23 de març. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del foc quan passaven uns minuts de les deu del matí i ràpidament, han extingit les flames. El camió era dels serveis municipals, estava fent les tasques de recollida de brossa quan s'ha incendiat. El vehicle anava carregat amb material de paper i cartró.

 

Així ha quedat el camió municipal cremat, després que els bombers hagin apagat les flames | cedida

 

El camió municipal s'ha calcinat completament i ha causat expectació entre el veïnat de la zona. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers de Catalunya que han extingit a la totalitat les flames. També han acudit al lloc la Guàrdia Urbana de Reus i cap persona ha resultat ferida en l'incendi. A conseqüència de l'incendi s'ha tallat la circulació de vehicles a la riera de Miró de Reus. 

 

L'incendi del camió s'ha proclamat quan passaven pocs minuts de les 10 del matí | cedida

 

Encara que cap persona ha resultat ferida, sí que han quedat afectats els vehicles que es trobaven a prop del camió cremat. Segons confirmen els propietaris dels automòbils afectats a TarragonaDigital, serien un total de quatre cotxes els quals també han cremat, parcialment.

 

Un dels vehicles afectats per l'incendi del camió a la Riera de Miró | Silvia Maxenchs

 

Fins a tres dotacions dels Bombers han extingit les flames completament | Albert Borja
 

Cremen dos contenidors i la vegetació d'una finca a Reus

La nit de dijous 21 de març a Reus, va estar protagonitzada per les flames. Els Bombers de la Generalitat van rebre fins a tres avisos per incendis a la capital del Baix Camp, tots abans de les dotze de la nit. Dos contenidors de brossa van començar a incendiar-se dijous al barri Gaudí i posteriorment, els bombers van haver de traslladar-se al camí de la Selva del Camp per extingir un altre incendi en una finca privada, que va cremar més de 100 metres quadrats de matolls.

 

Tres dotacions dels bombers han extingit les flames | TarragonaDigital

 

També et pot interessar: