GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crema un contenidor de l'avinguda de Salou de Reus

Els fets han succeït a les 14.32 hores en un carrer de la capital del Baix Camp
Un contenidor s'ha calcinat completament a l'avinguda de Salou de Reus | Ivan Compte

 

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar aquest migdia de dilluns, 8 d'abril, per apagar les flames que hi havia en un contenidor de l'avinguda de Salou a la ciutat de Reus, el qual ha començat a cremar per motius que encara es desconeixen. Tot i la ràpida actuació dels bombers, no s'ha pogut evitar que es calcinés al cent per cent. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

S'incendia un contenidor a l'avinguda de Salou

El servei d'emergències ha rebut l'alerta quan passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda. El motiu de l'avís ha estat les flames que sortien de l'interior d'un contenidor situat a l'avinguda de Salou de la capital del Baix Camp. 

 

Arran de l'alerta per les flames, fins al lloc de l'incident s'ha desplaçat una dotació terrestre dels Bombers de la Generalitat, els quals han realitzat tasques d'extinció de l'incendi, les quals han durat als voltants dels vint minuts. 

 

La ràpida actuació dels bombers, però, no ha servit per evitar que el contenidor afectat pel foc, el qual era de matèria orgànica, no es calcinés al cent per cent. Afortunadament, en conseqüència de l'incendi que afectava el contenidor de l'avinguda de Reus, no hi ha hagut cap ferit. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus també ha anat fins al lloc dels fets.

 

Crema una cuina al carrer de les Galanes

Durant aquest passat diumenge, els Bombers van realitzar una actuació en un habitatge de Reus. Els fets van succeir al carrer de les Galanes, quan va començar a cremar la campana extractora de la cuina d'un immoble. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat van actuar ràpidament i el van extingir en pocs minuts. Afortunadament, les flamens no van provocar cap ferit.