GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crema un cotxe a la TV-3141, a l'altura de la urbanització Aigüesverds de Reus

El cotxe incendiat ha provocat retencions en la circulació de vehicles
Imatge d'arxiu d'un vehicle calcinat completament a la carretera | Cedida

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 8.41 hores d'aquest matí, dilluns 18 de març, per l'incendi en un cotxe. El vehicle ha començat a cremar a la carretera de Misericòrdia, al terme municipal de Reus, concretament al punt quilomètric 7.3 de la carretera TV-3141. El conductor del turisme ha pogut sortir pel seu propi peu del vehicle en flames i per tant, no ha resultat ferit.

 

L'incendi el cotxe provoca retencions 

D'altra banda, una dotació dels Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per apagar les flames del cotxe incendiat. Aquest incident ha provocat retencions en la circulació de vehicles a l'entrada de la ciutat de Reus.

 

L'incendi es va profuir al costat de l'ermita de Santa Anna de Castellvell del Camp. | Ajuntament de Castellvell

 

Crema un barranc de Castellvell del Camp

Ahir, diumenge 17 de març, al municipi de Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp, fins a 100 metres quadrats de vegetació van cremar. L'incendi es va proclamar al barranc ubicat prop de l'ermita de Santa Anna, on es va cremar una zona de canyes. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís de l'incendi a les 11.46 hores del matí i fins a dues dotacions es van desplaçar a Castellvell del Camp per apagar les flames.

 

Rapidament els bombers van poder estabilitzar les flames i l'incendi va quedar extingit en menys d'una hora. L'origen de les flames va ser la crema controlada de vegetació que es va descontrolar estenent-se fins al barranc de canyes. Van ser els bombers de Cambrils i de Reus els que es van traslladar al lloc dels fets i a les 12.45 hores, ja van tornar cap als parcs.

 

També et pot interessar