Bombers

Crema la cuina d'un habitatge al centre de Reus

Els Bombers han desplaçat cinc dotacions per apagar les flames | La Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit al carrer

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat cinc dotacions per apagar les flames que afectaven una cuina d'un habitatge a la ciutat de Reus, concretament, en el número 27 del Passeig Prim de la capital del Baix Camp. Tanmateix, la Guàrdia Urbana de Reus ha activat quatre dotacions i s'ha tallat el trànsit en aquest punt de la via.

A més, també hi ha una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una dotació dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers de la Generalitat han realitzat tasques de ventilació en l'edifici per extreure el fum que hi havia en el seu interior, 

La primera intervenció per apagar el foc que s'ha creat en la quarta planta de l'edifici, segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'han realitzat uns veïns del bloc i, seguidament, han intervingut els Bombers, els quals han explicat que hi havia  molt de fum a dins de l'edifici i l'habitatge que s'ha vist afectat per les flames.

Bombers
L'incendi ha estat a la cuina d'un dels pisos del número 27 del passeig Prim de Reus | Jordi Olària

 

Tanmateix, de resultes del foc, els Bombers han explicat que no hi ha hagut afectacions personals a causa de l'incendi, però una de les persones que viu en l'edifici s'hauria fet una cremada a la mà en intentar apagar el foc.

En conseqüència d'aquest incident i del desplegament realitzat al Passeig Prim de Reus, han estat fins a una cinquantena de curiosos que han estat veient les tasques que realitzaven els serveis d'emergències a l'edifici.

Bombers
Els Bombers han realitzat tasques per ventilar l'edifici | Jordi Olària
Bombers
Cinc dotacions de Bombers han actuat en l'incendi a Reus | Jordi Olària

 

Bombers
Els Bombers han utilitzat un gran ventilador per treure el fum de l'interior de l'edifici | Jordi Olària