Cremen cinc contenidors de matinada a Reus

Les flames han afectat als vehicles de la zona i les finestres d'una façana
Imatge dels contenidors cremats al barri Gaudí de Reus | Facebook

 

Un total de cinc contenidors de brossa han cremat aquesta matinada de diumenge, 28 d'abril a Reus. Concretament han cremat quatre contenidors al barri Gaudí i un darrer a la plaça de la Pastoreta.

 

Afectacions a vehicles i a la façana

Els Bombers de la Generalitat han un rebut avís a les 2.34 hores de la matinada per cinc contenidors que s'estaven cremant al carrer del Bisbe Grau de Reus, al barri Gaudí. Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat al lloc dels fets per extingir les flames.

 

Finalment quatre contenidors han cremat totalment i un parcialment en aquest carrer del barri Gaudí. Les flames han afectat tres vehicles que estaven estacionats a la zona, així com la façana de l'edifici número set del carrer del Bisbe Grau, deixant parcialment afectades les finestres.

 

D'altra banda, a les 8.13 hores un altre contenidor ha cremat a Reus, en aquesta ocasió a l'altura de la plaça de la Pastoreta. Concretament s'ha incendiat l'interior del contenidor. Cap persona ha resultat ferida i no s'han hagut de lamentar grans danys en aquests incendis.