GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cremen dos contenidors de matinada a Reus

Un contenidor era de roba usada i l'altre de rebuig
Imatge d'arxiu d'un contenidor cremat totalment a Reus | TarragonaDigital

 

Durant la matinada d'avui, dijous 14 de gener, a Reus s'han cremat dos contenidors provocant que diverses dotacions dels bombers s'hagin hagut de desplaçar per apagar les flames. El primer contenidor ha cremat al carrer d'Antoni Bofarull i les flames han cremat la meitat d'aquest contenidor que contenia roba usada. D'altra banda, una hora més tard, un altre contenidor, en aquesta ocasió de rebuig també ha cremat entre l'avinguda de Jaume I i la ronda de Sobirà.

 

Cremen dos contenidors de matinada

Aquesta matinada fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat per extingir les flames de dos contenidors. L'avís de la crema del primer contenidor, que contenia roba usada, ha estat a la 1.16 hores de la nit i les flames han cremat la meitat del contenidor, fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació dels bombers.

 

El segon avís d'incendi l'han rebut els agents quan passaven set minuts de les dues de la matinada, en aquesta ocasió havia cremat la part inferior d'un contenidor de rebuig. Els bombers de Catalunya desconeixen si hi ha hagut cap mena de relació entre els autors d'aquests dos incendis a Reus.

 

L'ambulància a la plaça del pintor Marià Fortuny, a Reus, on s'ha produït l'accident | TarragonaDigital.com

 

Atropellen una persona al centre de Reus

Una persona ha estat atropellada al centre de Reus, passades les onze d'aquest matí, dijous 11 de maç. Fins a dues dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat al lloc dels fets per atendre a la persona ferida. També ha anat una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus (SEM). Concretament, l'accident ha tingut lloc a la plaça del pintor Marià Fortuny.

 

També et pot interessar: