GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La CUP Reus perd tres regidors en les eleccions municipals

La formació anticapitalista ha fet el seguiment dels resultats de les eleccions al Casal Despertaferro
Membres de la candidatura la CUP Reus davant del Casal Despertaferro | Laia Riba

 

Entre eufòria, cares de preocupació i crits de 'lluitar, crear, poder popular', el Casal Despertaferro s'ha omplert amb els membres de la CUP Reus per fer el seguiment de les eleccions municipals. La CUP Reus ha tret tres regidors en aquestes eleccions, tres menys que en les darreres. Els apoderats i les persones que formen part de la llista del partit anticapitalista han arribat ben entrada la nit per seguir els resultats des del casal.

 

 

Marta Llorens: «la CUP s'ha consolidat»

La cap de llista, Marta Llorens, ha manifestat la seva emoció amb els resultats d'aquestes eleccions tot destacant que «a Reus s'ha consolidat la força de la CUP». En aquest àmbit ha fet referència a la diferència de vots entre les darreres eleccions i les d'ara, on la formació anticapitalista ha aconseguit vora els 3.800 vots.

 

Els cupaires celebrant els tres regidors a Reus | Laia Riba

 

ERC, al costat de l'alternativa o de Pellicer

En referència als resultats tant d'ERC Reus com de Junts per Reus, Llorens ha informat que ara «interpel·larem a ERC Reus per si vol 'tenir l'alternativa' o seguir sent frontissa amb Carles Pellicer». Ara amb tres regidors, des de la formació anticapitalista seguiran «controvertint l'statu quo de l'Ajuntament de Reus», ha aclarit Marta Llorens.

 

La CUP s'endinsa a la comarca del Baix Camp

Finalment en l'àmbit general la cap de llista, Marta Llorens, ha destacat que «és el moment de parlar de la comarca, ja que la CUP s'ha incrementat en molts municipis», tot fent una referència a Capafonts on la formació ha obtingut l'alcaldia. En aquesta línia, Llorens ha remarcat que «la CUP és la gent i la unitat popular ha provocat que en molts municipis del Baix Camp hàgim entrat amb força».

 

El Casal del Despertaferro estava ple de gom a gom, però no només de membres de la CUP Reus sinó també d'aquelles persones que volien seguir els resultats de les eleccions. El local ha habilitat una pantalla gegant per seguir els resultats.