GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reus es prepara per a la vuitena edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume

L’organització de l’acte ha previst que hi participaran al voltant d’unes 400 persones
La Cursa Nocturna de Sant Jaume torna aquest divendres, 21 de juliol | CEDIDA

 

Aquest divendres, 20 de juliol, a les 21.30 hores tindrà lloc la vuitena edició de la Cursa Nocturna Sant Jaume, amb sortida i arribada al Parc dels Capellans. L’organització de l’acte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esport i Reus Esport i Lleure, amb Tretzesports i amb l’Ajuntament de Riudoms.

Recorregut de la Cursa Nocturna Sant Jaume

Aquesta prova forma part del programa de curses populars de la ciutat de Reus. Té un recorregut de deu quilòmetres, amb sortida i arribada a les piscines municipals situades al parc dels Capellans. Aquest any la cursa presenta una novetat important, ja que s’estrena una nova modalitat de participació, la cursa per parelles.

 

La carrera passa per Riudoms, en concret pel camí del Roquís i el camí vell de Castellvell. Un cop a Riudoms, davant les instal·lacions esportives, hi haurà el punt quilomètric número cinc. En aquest punt s’hi podran trobar diferents proveïments per als participants de la cursa. Per tal de tornar a Reus es passarà pel camí dels Molins Nous.

 

L’organització de l’acte ha previst que hi participaran al voltant d’unes 400 persones. A més, un cop finalitzada la cursa podran gaudir d’un bany a les piscines municipals de Reus i visitar la Fira de Sant Jaume.

 

A la pàgina web de Tretzesports podeu consultar tota la informació necessària de la cursa i realitzar les inscripcions. per altre costat, també es poden fer inscripcions presencials a Esports Armobal, Body Viu Reus i Recupera’t.  

Altres curses del municipi

També cal destacar que Reus organitza diferents curses durant l’any a banda de la de Sant Jaume. Una de les carreres més improtants és la Cursa de la Dona, que enguany ha recollit més de 2.000 participants i ha recaptat prop de 12.000 euros, que aniran destinats a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA).

 

Activitats com la cursa de la dona permeten prendre consciència de la importància de l’esport per gaudir d’una bona salut i a més, la seva vessant solidària permet dotar als especialistes de més recursos per a la investigació i la prevenció del càncer.