L'Institut Baix Camp de Reus realitza la 'Cursa Xavier Magraner' per La Marató

Aquesta és la quarta edició de la cursa en commemoració al professor
L'Institut Baix Camp de Reus | Laia Riba

 

El col·lectiu estudiantil de l'Institut Baix Camp de Reus, organitza un any més una cursa solidària la 'Cursa Xavier Magraner'. Aquest dimarts, 12 de desembre a les dotze del migdia, els estudiants es disposaran a córrer fins al camí de la Pedrera de Cobi. A més aquesta cursa serà l'excusa per recaptar fons per La Marató de TV3. La 'Cursa Xavier Magraner' és el quart any que es realitza, i es fa en memòria d'un professor d'educació física de l'institut reusenc que va morir fa quatre anys.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

4a 'Cursa Xavier Magraner'

La cursa es podrà fer també caminant i es pujarà fins a la Boca la Mina i on es continuarà pel camí de l’Institut Pere Mata, fins a arribar al Camí de la Pedrera del Cobi. Un cop allà els corredors hauran de girar fins a arribar al Camí dels Cinc Camins. Seguidament els participants es desviaren a la dreta per passar pel Camí de Riudoms a Castellvell, un cop arribat a la direcció a Castellvell i es tornarà a passar pel Camí de la Pedrera del Cobi i arribaran al punt de meta del passeig de la Boca la Mina on finalitzarà la cursa. Enguany el recorregut ha canviat en relació als anys anteriors.

 

El mural de la façana de l'Institut Baix Camp de Reus | Laia Riba

 

Es commemorarà el professor de l'institut

La regidora d’Ensenyament, Maria Dolors Sardà, i el regidor d’esports a l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, faran l’entrega de premis als guanyadors de la quarta 'Cursa Xavier Magraner' al mateix passeig de la Boca de la Mina. La cursa esdevé una excusa per commemorar i recordar al professor Xavier Magraner de l'Institut Baix Camp de Reus.

 

La recaptació serà per a La Marató

D'altra banda, els diners recaptats amb aquesta cursa aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany dedica al càncer. A l'institut ja s'han realitzat diversos tallers i xerrades previs per conscienciar al col·lectiu estudiantil de la malaltia del càncer. Professionals de La Marató van anar a l'Institut Baix Camp per explicar la causa als estudiants.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris