Reus gaudeix amb el Ball de Dames i Vells el matí d'aquest dissabte

L'element del seguici reusenc celebra deu anys d'existència

 

Dissabte amb flaire de festa major a Reus. A exactament set dies de Sant Pere, el Ball de Dames i Vells de la ciutat ha commemorat el seu desè aniversari amb una cercavila i amb la companyia del Ball de Dames i Vells de Valls. Els de l'Alt Camp han actuat a la plaça de la Patacada en acabar la cercavila dels deu anys, i el Ball de Dames i Vells de Reus ha actuat poca estona després a la plaça dels Argenters i el carrer del Vidre.

 

El Ball de Dames i Vells ha ofert la seva representació a la plaça dels Argenters de Reus. | Àngel Ullate

 

Sàtira per a tots els gustos

Durant el ball parlat, n'hi ha hagut per tothom: el jutge Manuel Marchena, la situació política de Catalunya o les eleccions generals han estat alguns dels temes d'àmbit nacional que han tocat els seus versos... però és clar, també han rebut els líders locals. L'alcalde Pellicer i la seva reelecció, l'adeu del PP de l'Ajuntament de Reus o la polèmica de Ciutadans han estat 'carn' de la sàtira de Dames i Vells.

 

Fora de la política, també ha rebut, òbviament, la crisi que està vivint en els darrers mesos el CF Reus Deportiu o la situació de les llistes d'espera de l'Hospital Sant Joan de Reus. Un matí de rialles als carrers de la ciutat en aquest cap de setmana previ a Sant Pere.

 

Una cercavila pels carrers del centre de la ciutat ha acompanyat el Ball de Dames i Vells de Reus en el seu desè aniversari. | Àngel Ullate

 

 

També et pot interessar