Les visites nocturnes al Cementiri general de Reus ajornades, ja tenen data

Els dies 12, 13 i 14 de novembre es realitzaran les visites que es van ajornar a causa de les fortes pluges
Els dies 12, 13 i 14 de novembre són les noves dates | Laia Solanellas

Les visites nocturnes al Cementiri general de Reus programades pel 22, 23 i 24 d'octubre, que van ser anul·lades a causa de les fortes pluges i s'havien exhaurit les 450 places que hi havia disponibles, ja han estat reprogramades. El 12, 13 i 14 de novembre són les noves dates amb què Serveis Funeraris de Reus i Baix Camp realitzarà les visites.

Serveixen les invitacions confirmades en l'anterior visita

Tots aquells que havien aconseguit una invitació per assistir entre el 22 i 24 d'octubre al Cementiri, les podran conservar per les sessions d'aquest novembre. Els assistents rebran un correu confirmant la seva entrada per la sessió que li correspongui durant els pròxims dies. 

Les visites que s'han programat tindran els següents horaris: a les 19.30, les 20.45 i les 22 hores. Les entrades, un total de 450, han estat exhaurides. Així mateix, únicament rebran confirmació per correu electrònic del canvi de data totes les persones que ja havien aconseguit les invitacions.

Reprogramades les visites nocturnes al Cementiri general de Reus | Laia Solanellas

La Gata Borda guiarà temàticament el recorregut pel cementiri

L'onzena edició de les visites nocturnes té l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural de l'equipament funerari i la seva riquesa històrico-artística. Un patrimoni que ha aconseguit un gran reconeixement gràcies a la rellevància de les obres artístiques que s'hi conserven i a les diverses accions realitzades per tal de divulgar-lo. La companyia de Teatre 'La Gata Borda' serà l'encarregada de guiar temàticament el recorregut pel cementiri reusenc. 

"🎬 PROGRAMACIÓ: Pel·lícules amb imatge d'arxiu s'exhibeixen a Reus amb el Memorimage!" "🚌T'INTERESSA: Bus gratis durant 1 setmana per anar a l'Hospital de Reus"