Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

dCIDE Reus denuncia la CUP, En Comú Podem i Ara Reus per enganxar cartells en espais no autoritzats

Juan Carlos Sánchez, alcaldable del partit, ha manifestat que volen una campanya «en igualtat de condicions»
dCIDE Reus, al seu estand electoral | Cedida

 

 

dCIDE Reus ha presentat una denúncia davant de la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Reus perquè la CUP, En Comú Podem i Ara Reus «han enganxat cartells electorals en espais públics de la ciutat no autoritzats».

 

El partit encapçalat per Juan Carlos Sánchez ha recordat que la JEZ només permet la col·locació d’elements propagandístics als fanals assignats i a les cartelleres de fusta situades en espais com ara la plaça Prim i la plaça Mercadal, o el Passeig Prim.

 

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

«Igualtat de condicions»

Sánchez, alcaldable de dCIDE a la ciutat de Reus, ha explicat que «hem comprovat que aquests partits han enganxat cartells en elements del mobiliari urbà o en llocs com els ‘pirulos’ de publicitat destinats a entitats sense ànim de lucre», espais que, segons la formació, no estan autoritzats per la junta. «Hem presentat la denúncia perquè volem que tots els partits que es presenten a Reus participin en aquesta campanya en igualtat de condicions», ha manifestat el candidat.

 

La Junta Electoral de Zona, per la seva part, ha admès a tràmit la denúncia de dCIDE i ja ha requerit als partits implicats que presentin les al·legacions que creguin convenients. La llei, en aquests casos, contempla sancions econòmiques per a les formacions que incompleixin la normativa electoral.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris