Demanen pres贸 per estafar 2.000 euros amb el subarrendament fraudulent d'un pis a Reus

L'acusada, que seria reincident, va cobrar per rellogar un immoble sense possibilitat de cedir-lo a una tercera persona
Jutjats de Reus | Miguel Cabrerizo

 

 

Una ve茂na de Reus s'enfronta a una pena de tres anys i deu mesos de pres贸 per un suposat delicte d'estafa amb l'agreujant de reincid猫ncia per subarrendar un pis que havia llogat, arribant a cobrar 2.000 euros i sense arribar a lliurar-lo a la interessada. Segons el relat de Fiscalia, l'acusada va llogar un pis a la ciutat a nom del seu company sentimental home amb un contracte que entrava en vigor el 14 de setembre de 2018. Tot i que el document estipulava que s'arrendava perqu猫 hi poguessin viure exclusivament la persona que legalment l'arrendava, va concertar un lloguer amb una tercera persona, fent-li creure que n'era la propiet脿ria i de la qual va cobrar 400 euros en concepte de reserva de l'habitatge.

 

Fian莽a i comissi贸 sense lliurar l'immoble

Com a pretesa arrendadora, tamb茅 li va cobrar 1.300 euros de fian莽a i va pactar que el contracte, d'un any, comen莽aria a regir a partir de l'11 d'octubre de 2018. Malgrat aix貌, apunta Fiscalia, i sabent que no compliria l'acord assolit amb la v铆ctima, li va demanar 300 euros m茅s amb la promesa que li descomptaria de la seg眉ent mensualitat, xifra que la llogatera estafada va acabar pagant. Quan va arribar la data, l'acusada no va lliurar l'immoble a la llogatera i li va anar donant successives excuses en dies posteriors, apropiant-se dels diners que li havia pagat.

 

Per tot plegat, en la petici贸 d'obertura de judici penal pel cas que ha instru茂t el jutjat n煤mero 1 de Reus, Fiscalia demana per a l'acusada tres anys i deu mesos de pres贸 per a la dona, amb agreujant per reincid猫ncia, at猫s que contra ella existia una sent猫ncia ferma del 14 de febrer de 2018 del jutjat penal n煤mero 2 de Pamplona amb una pena d'un any de pres贸 que va ser suspesa per un per铆ode de dos anys.

 

 

Tamb茅 et pot interessar...