INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Denuncien el mal estat del parc infantil del barri Mas Iglesias de Reus

Els veïns i veïnes lamenten la manca de manteniment de l’espai
El foc ha malmès part de la passarel·la del parc infantil | Redacció

 

Els veïns i veïnes del barri Mas Iglesias de Reus denuncien al mal estat del parc infantil que està situat al parc que està situat davant del Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR). Concretament, a la cantonada entre el carrer de Jaume Vidal i Alcover i el carrer de Maria Aurèlia Capmany. La gota que ha fet vessar el got, i que ha provocat la reacció d’alguns usuaris a les xarxes socials, ha estat la crema d’una part de l’equipament infantil a causa d'una foguera.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El petit incendi ha provocat que sigui perillós creuar la passarel·la perquè un nen o nena podria caure a través del forat o inclús acabar de cedir tota l’estructura de fusta. A més, a terra encara hi ha la cendra del foc, com també les restes de les brases. «Ara he arribat amb les meves dues filles i hem vist que s’ha cremat una part. Els hi he dit que no pugin i que vagin molt amb compte», explica un pare que ha vingut a gaudir d’aquest espai. 

 

L'equipament infantil es troba a la cantonada entre el carrer de Jaume Vidal i Alcover i el carrer de Maria Aurèlia Capmany de Reus | Redacció

 

Aquest no és l’únic acte incívic que ha patit l’equipament infantil. L’espai compta amb nombroses pintades fetes amb grafiti i una part del gronxador que hi ha també s’ha trencat. Alguns usuaris de l’espai asseguren a TarragonaDigital que aquesta no és la primera vegada que el gronxador es trenca i que diversos «grups de joves» malmeten l'equipament constantment. Per tot plegat, lamenten la manca de manteniment del parc.

 

Per una altra banda, afegeixen que algunes tanques també s’han vist perjudicades pels actes vandàlics que es realitzen. Per tot plegat, denuncien l'incivisme que viu el barri, que també s'ha fet visible en els darrers dies amb l'aparició de deixalles fora dels contenidors i diversos retrovisors i vidres de cotxes trencats.

 

El parc infantil compta amb nombroses pintades incíviques | Redacció

 

També et podria interessar

 

Més notícies de la categoria Reus