GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jutgen una professora a Reus per presumptes maltractaments a un nen de 4 anys

Els pares van introduir una gravadora a la jaqueta del fill i van descobrir els insults de la docent de «porcs» o «fastigosos»
L'infant havia començat a tenir comportaments estranys | Cedida

 

Una professora d'Educació Infantil de l'escola Mowgli de Reus, serà investigada per un presumpte delicte de maltractament a un nen de quatre anys. El jutjat d'instrucció número 4 de Reus ha obert diligències d'investigació contra aquesta professora que va ser denunciada al març d'enguany pels pares del nen.

 

El pròxim 27 de juny membres del professorat de l'escola juntament amb la directora del centre, estan citats a declarar al jutjat reusenc. La denunciada va ser citada el passat 1 d'abril, i es va acollir al seu dret a no declarar.

 

Uns pares denuncien una professora de Reus

Els pares de l'infant passades unes setmanes de l'inici del curs escolar al setembre, van veure que el seu fill tenia un comportament estrany. Segons informa El Confidencial Digital, el nen havia començat a mossegar-se les ungles fins al punt de sagnar i fer-se mal i també es feia les seves necessitats a sobre. Els pares, preocupats, van fer reunions amb la direcció del centre per descobrir què podia passar.

 

La professora els hi deia «porcs» o «fastigosos»

L'escola Mowgli de Reus, segons explica aquest mitjà, van assegurar que no havien vist cap comportament estrany de l'alumne i és per això que els pares van decidir posar-li a la butxaca del nen una gravadora per esbrinar que podia passar. Després de 21 hores d'enregistrament, van descobrir que la tutora del nen insultava l'infant i a altres alumnes amb expressions com «porcs» o «fastigosos».

 

Després que els pares ensenyessin els àudios a la direcció del centre, des de l'escola van manifestar que no podien acomiadar per aquests motiu a la professora, però sí que prendrien mesures la respecte.

 

La docent va ser suspesa del càrrec de tutora

Arran d'això, els pares van presentar denúncies a la inspecció de l'escola, a la regidoria d'Ensenyament de Reus, a Inspecció de Serveis Territorials de Tarragona, i a la conselleria d'Ensenyament de la Generalitat. Finalment, els Serveis Territorials van obrir un expedient sobre l'assumpte i la professora només feia substitucions a cursos de Primària acompanyada sempre d'un altre professor.

 

Per contra, la professora va enviar una carta d'al·legacions afirmant que disposa del suport de la llei a Inspecció d'Educació qualificant els denunciants de «mals pares», ja que segons assegura aquests «obligaven al fill a ingerir laxants».