ÚLTIMA HORA

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sumen 31 positius nous de Covid-19 aquest dijous

Desallotgen l’estació de tren de Reus per una maleta oblidada

Els Mossos han activat el protocol per amenaça de bomba i han establert un perímetre de seguretat
Desallotgen l'estació de tren de Reus per un avís de bomba | Jordi Olària

 

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta per una maleta sospitosa que s'ha trobat a l'estació de tren de Reus. Aquest fet ha aixecat totes les alarmes després dels fets succeïts a Lió on hi ha hagut una explosió. En aquest sentit, s'ha activat l'avís de bomba i els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han establert un perímetre de seguretat i han desallotjat l'estació i l'aparcament. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Segons expliquen des de Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, s'està duent a terme el protocol habitual en aquests casos des que s'ha establert l'alerta als voltants de dos quarts de vuit de la tarda. Estan treballant cinc patrulles dels Mossos i tres de la Guàrdia Urbana de Reus. Els TEDAX, la unitat dels Mossos d'Esquadra encarregada dels explosius, també són al lloc dels fets per fer les comprovacions i veure si l'amenaça és real o falsa.

El perímetre de seguretat també ha comportat el desallotjament dels treballadors del magatzem de Correus que està a tocar de l'estació de tren. En aquest punt també hi ha una residència d'avis i edificis amb habitatges que no han estat desallotjats.

Falsa alarma de bomba a l'estació de Reus

Els TEDAX no han arribat a treballar en l'incident d'aquesta tarda a Reus, en descobrir que la maleta sospitosa que hi havia en una porta lateral de l'estació, era una maleta perduda per una passatgera d'un dels trens que passen per l'estació de la capital del Baix Camp. Afortunadament, l'avís ha quedat en un ensurt pels presents.

Els Mossos han realitzat un perímetre de seguretat a l'estació | Jordi Olària

 

"Famílies de l'escola Isabel Besora presenten 500 firmes per recuperar la línia de P3" "Noemí Llauradó sentencia que no vol pactar amb Pellicer sinó «substituir-lo»"