NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Lluvia Villasur Morales, la nena desapareguda a Reus des del dimarts 10 de desembre

Busquen una menor desapareguda a Reus

La família no en sap res de de dimarts a les dues del migdia
Desapareguda menor Reus
Imatge que la família ha difós a les xarxes socials | TarragonaDigital

Una noia menor d'edat, de 16 anys, va desaparèixer ahir al matí de Reus. La seva família no en sap res des de les dues del migdia d'aquest dimarts, 10 de desembre, i està difonent la seva imatge a través de les xarxes socials per aconseguir trobar-ne alguna informació. L'última notícia que en va tenir va ser a través del telèfon mòbil, quan la noia es trobava al Centre Comercial La Fira, però desconeixen què li pot haver passat. La seva desaparició s'ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra, segons ha confirmat la família de la noia.

Un home de 93 anys desapareix a Reus

Desgraciadament, no és l'única desaparició que investiguen els Mossos d'Esquadra. Un altre reusenc, en aquest cas de 93 anys, va desaparèixer ahir dimarts a la tarda. Durant el matí d'avui s'ha organitzat un dispositiu de cerca en el qual també ha participat un helicòpter de la policia catalana. Després d'hores de batudes dels agents als afores de la ciutat, l'operatiu a la capital del Baix Camp ha quedat suspès.

L'home hauria agafat un tren en direcció Valencià després de pujar en un primer comboi cap a Tarragona amb l'ajut d'una persona. La policia catalana ha informat la resta de cossos policials perquè ampliïn la cerca cap al País Valencià.


Comentaris

envia el comentari