El Museu de Reus acull la primera 'Fashion show' del Taller Baix Camp

Va ser l'acte de tancament de la celebració dels quaranta anys de l'entitat
Un centenar de models han desfilat aquest dissabte al Museu de Reus en la primera 'TBC Fashion Show'. | Cedida

Jornada de moda i inclusió, la que s'ha celebrat aquest dissabte, dia 30 de novembre, a les instal·lacions del Museu de Reus. Gairebé un centenar de persones han desfilat entre les obres d’art que s’exposen en aquest recinte cultural i museístic, en la primera edició de la 'TBC Fashion Show. Una passarel·la sense límits', que organitza el Taller Baix Camp. El Museu de Reus s’ha omplert a vessar aquest dissabte per gaudir d’aquesta desfilada de moda pionera a la demarcació.

Una gran passarel·la per la igualtat

La iniciativa, impulsada pel Taller Baix Camp i amb el suport de Nikko Centre, ha comptat amb models amb i sense discapacitat intel·lectual que han desfilat de manera conjunta sota la batuta de Magda Simó, directora de l’agència de models MsM, amb peces de diferents establiments del Tomb de Reus. La cita, insòlita a la demarcació ha convertit, doncs, el Museu de Reus, en una gran passarel·la per la igualtat on cultura, comerç, moda i solidaritat s’han donat la mà per reivindicar una societat més inclusiva.

Aquesta transversalitat que representa l’acte pren més força en el context dels actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el proper dimarts, dia 3 de desembre. Segons el Taller Baix Camp, l'acte ha posat de manifest «la necessitat de seguir trencant tòpics i barreres en la percepció de la societat sobre les persones amb discapacitat». En aquest sentit, el fet que la direcció i producció de l’acte hagi anat a càrrec de l’agència de models professionals MsM «ha donat a la desfilada l’aire de les grans ocasions, combinant glamour, solidaritat, comerç i cultura», segons l'entitat.

Punt final als actes del 40è aniversari del Taller Baix Camp

La 'TBC Fashion Show. Una passarel·la sense límits' ha posat el colofó als actes de celebració dels 40 anys de trajectòria del Taller Baix Camp, que van començar el 17 de novembre amb la segona Caminada Solidària, que va reunir més de 800 persones. La presentació de l’Auca del Taller a càrrec de la ninotaire vigatana Pilarín Bayés i l’historiador reusenc Jordi Rius, al Teatre Bartrina el dia 20, va servir per commemorar i homenatjar la trajectòria d’aquesta entitat, que dona servei a més de 330 persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies.

"🎂50 anys de cinema independent a Reus" "🎨🖍 REUS: Les pilones del carrer de Sant Llorenç ja tenen 'un color especial'!"