GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cal Massó acull la Desfilada de Moda Solidària Reus per la Lliga Contra el Càncer

L'acte solidari es portarà a cap el divendres 26 de maig
Els beneficis aniran destinats a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre | Laia Solanellas

 

L'Agència d'Escola de Models MSM organitza una desfilada de moda solidària on els beneficis aniran destinats per la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Una proposta que es portarà a cap el pròxim divendres 26 d'abril al Centre d'Art Cal Massó, a Reus. A més, una desena d'establiments participaran de manera voluntària en aquesta iniciativa solidària.

 

La Desfilada de Moda Solidaria es farà a Cal Massó

El món de la moda agafarà el protagonisme la tarda del divendres 26 d'abril al Centre d'Art Cal Massó, a partir de les 20.30 hores. Msm Models organitza una desfilada de moda solidària on els assistents hauran de pagar tres euros per l'entrada. Els diners que es recullin d'aquestes entrades seran a benefici de la fundació Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Aquesta iniciativa solidària pretén recollir diners mitjançant una exhibició de moda.

 

El pròxim divendres 26 d'abril es realitzarà la desfilada | Laia Solanellas

 

Una desena de botigues hi participaran 

Diverses botigues relacionades amb el món de la moda o simplement amb ganes de donar suport a aquesta inicativa solidària participaran en la Desfilada de Moda Solidaria de Reus. Els establiments participants són: Kimono, Ceylan, Martina Sposa, Cloe, Lolita Vintage, Boboli, La Creu Blanca, Taller Concept, This Is Makeup, El Meu Secret i Rituals.

 

En benefici d'investigacions de la Lliga contra el Càncer

La quantitat total recaptada en aquesta jornada es destinarà, íntegrament, als programes de suport i d'investigació que realitza la Lliga contra el Càncer. En aquesta ocasió aniran per l'estudi coordinat pel doctor Josep Gumà i que tècnicament té el nom de 'Perfil metabòlic urinari en càncer colorectal com a factor predictor de resposta al tractament antineoplàstic'.

 

El Centre d'Art Cal Massó acollirà la Desfilada de Moda Solidària | Cedida

 

L'equip d'investigadors encapçalat pel doctor Josep Gumà està treballant per aconseguir, mitjançant les anàlisis d'orina, esbrinar quin és el tractament que es pot aplicar de millor manera en funció de les necessitats i característiques del pacient a l'hora de fer front a la malaltia. Amb aquesta investigació es busca avançar en la sistemàtica del tractament per fer-lo encara més eficaç.