Destrossen de matinada els vidres del cotxe de Fito Luri al centre de Reus

El cantautor reusenc ho ha denunciat a través de Twitter
Imatge de l'interior del cotxe de Fito Luri ple de vidres | @fitoluri

 

El cantautor reusenc Fito Luri s’ha llevat el matí d’aquest dijous, 2 de maig, amb una desagradable sorpresa. A primera hora del matí, quan es dirigia al seu cotxe, aparcat al carrer de Batan, al centre de Reus, s’ha trobat amb les finestres destrossades. Algun individu ha trencat el vidre de la finestra davantera del cotxe, la del conductor.

 

El músic ho ha denunciat públicament a través del seu perfil de Twitter i ha mencionat el compte de l’Ajuntament de Reus per tal de la queixa arribi fins al consistori. Fito Luri ha explicat que, afortunadament, no li han robat res de dins el cotxe, i irònicament ha afegit que només li «han pres el temps».

 

En el vídeo que ha compartit a les xarxes socials es pot veure com el cantant ensenya la finestra tot trencada, i l’interior del cotxe ple del vidre fet miques. El lladre o lladres li ha regirat l’interior del vehicle, obrint-li el calaix de la guantera, però s’han acabat emportant res. El cantautor ha rebut diverses mostres de suport a través de Twitter, però el músic és optimista i ha assegurat que «hi ha coses pitjor a la vida» i que «al mal temps, bona cara».