Detingut a Reus per agredir una dona gran sorda en intentar robar-li

L'home es va colar al portal i va agredir la dona a l'ascensor per intentar robar-li els anells que duia
Imatge del moment de la detenció, al carrer de Sant Serapi de Reus | TarragonaDigital

 

 

Una dona gran amb problemes d’oïda va ser víctima d’un intent de robatori amb violència dissabte passat, 20 d’abril. L’anciana, de 82 anys, va entrar al portal del seu edifici, ubicat al carrer de Jovellanos i es va dirigir a l’ascensor per pujar cap a casa seva. Quan era a l’ascensor, un jove s’hi va colar dins per intentar robar a la dona.

 

Segons ha informat el ‘Diari de Tarragona’, el lladre va començar a estirar les mans de la dona per tal de robar-li els anells que duia. La dona té sordera i no havia sentit com l’home havia entrat al portal i també s’havia colat a l’ascensor. Quan la dona va ser atacada, va començar a cridar per demanar auxili, mentre intentava desfer-se del seu agressor.

 

L’home, en veure que l’anciana cridava i el podria descobrir algun veí, va sortir corrents del portal i es va amagar al carrer de Sant Serapi. Un veí el va veure i va poder avisar la Guàrdia Urbana, que va acabar detenint el lladre. En el moment d’identificar-lo, els policies van veure que l’home podria anar drogat, sota els afectes d’alguna substància psicotròpica. A més, havia perdut el mòbil i duia una ferida al cap. L’home va ser traslladat al CAP Sant Pere i a l’Hospital Sant Joan de Reus.

 

 

 

Un policia fora de servei enxampa a Reus un lladre de bicis de Cambrils

Un policia fora de servei va aconseguir identificar i detenir a Reus un lladre que havia robat dues bicicletes de muntanya a Cambrils. La Policia Local de Cambrils havia rebut dues denúncies per robatoris de bicicletes a l'Hotel Estival el Dorado Resort, el 30 de març i el 17 d'abril. Les càmeres de vigilància van permetre identificar l'autor dels fets, i la policia va difondre la descripció del lladre i va donar l'ordre de detenir-lo. Finalment, va ser detingut a Reus, al barri Sol i Vista, el passat 19 d'abril, dos dies després del segon robatori.