Una imatge del cotxe que va ser caçat pels Mossos d'Esquadra a 215 quilòmetres per hora.

Detenen un home per conduir a 215 km/h a l'AP-7, a Reus

Els fets es van produir aquest divendres, a primera hora del matí

Un home de 29 anys i de nacionalitat francesa va ser detingut a l'autopista AP-7, al seu pas per Reus, el passat divendres, 23 de novembre, a primera hora del matí. Un control de velocitat dels Mossos d'Esquadra va detectar el pas del vehicle que conduïa a una velocitat de 215 quilòmetres per hora. Al cap d'uns minuts, la policia catalana va poder aturar el cotxe i va detenir l'home que el conduïa, que haurà de comparèixer davant del jutge el proper dilluns, 26 de novembre.

Circulava a 215 quilòmetres per hora per l'AP-7, a Reus

Passaven pocs minuts d'un quart de deu del matí del passat divendres, 23 de novembre. Un vehicle dels Mossos d'Esquadra es trobava fent tasques de control del trànsit a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Reus. Va ser llavors quan van detectar el pas d'un cotxe a una velocitat molt elevada i que circulava en sentit sud. En el punt on es trobaven, el vehicle va passar a una velocitat de 215 quilòmetres per hora, és a dir, 95 quilòmetres per hora per sobre del límit permès en aquesta via, que se situa en 120.

Tot seguit, doncs, els Mossos d'Esquadra van aturar el cotxe a la sortida de l'autopista AP-7 a Salou i van detenir el seu conductor, un home de 29 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a França. L'acusen d'un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit després d'haver-lo detectat circulant a una velocitat punible penalment.

Després de la seva detenció, els Mossos van prendre declaració a l'home i, tot just després, el van deixar en llibertat. L'individu, això sí, té una citació judicial que l'obliga a comparèixer aquest dilluns, 26 de novembre, davant del jutjat d'instrucció número 1 de Reus.

Una setmana de controls de trànsit

Els Mossos d'Esquadra i diverses policies locals d'arreu de Catalunya estan duent a terme una campanya intensiva, al llarg de tota la present setmana, amb l'objectiu de reduir l'elevada sinistralitat a la xarxa viària catalana i castigar les imprudències per part dels conductors.


Comentaris