Detingut un veí de Reus per vendre sabatilles falses i conducció temerària

La Guàrdia Urbana va trobar 95 parells de sabatilles esportives falsificades a l'escorcoll del vehicle del detingut
Les sabatilles decomissades per la Guàrdia Urbana de Reus | Guàrdia Urbana de Reus

 

Un veí de Reus, de 40 anys, ha estat detingut a Reus acusat d'un presumpte delicte contra la propietat industrial, al trobar gairebé un centenar de sabatilles esportives falses en l'escorcoll del vehicle de l'acusat. La Guàrdia Urbana de Reus va aconseguir detenir l'home a l'avinguda de Salou, després d'una persecució en cotxe i a peu per diversos indrets de la ciutat, en una escena digna de Hollywood. 
 

Una persecució policial pels carrers de Reus

Tot va començar quan un Renault Laguna no va voler parar davant les indicacions d'una patrulla de la Guàrdia Urbana a l'avinguda del President Terradellas. Davant aquesta actitud, es va iniciar una persecució que va durar una estona, fins que van poder agafar el cotxe al carrer de Pau Gargallo. En aquell moment, dos homes van marxar ràpidament a peu del cotxe, però un d'ells va aconseguir ser detingut per la Guàrdia Urbana després d'una persecució. En aquesta actuació policial, dos agents van patir lesions lleus.
 

El veí de Reus, detingut per delictes contra la seguretat del trànsit i resistència a l'autoritat, a més de venda ambulant

Així, els agents policials també han estimat oportú imputar al detingut els presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària sense haver estat mai en possessió del carnet de conduir; i els de resistència i desobediència al cos de seguretat. Un cop el van enxampar, el van portar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. 
 
Un cop els agents van poder realitzar l'escorcoll del vehicle, van trobar una maleta i dos sacs amb un total de 95 parells de sabatilles esportives falsificades. La Guàrdia Urbana de Reus té l'objectiu d'acabar amb la venda ambulant, per tal de defensar de la millor manera els interessos del sector comercial i el conjunt de la ciutadania.
 
A més de perseguir els venedors al carrer, els agents policials també pretenen localitzar els domicilis o locals on es fan les còpies il·legals dels productes posteriorment posats a la venda de forma il·legal.