ÚLTIMA HORA

Els dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès donen negatiu

Detenen un veí de Reus per repartir substàncies estupefaents amb bicicleta

Els agents de la Guàrdia Urbana ja tenien identificat a l'autor del delicte contra la salut pública
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana de Reus han detingut aquest passat dimarts, dia 28 de maig, a un noi de Reus per un delicte contra la salut pública. El jove, veí de Reus i amb 29 anys és acusat de presumpte autor de la distribució il·legal substàncies estupefaents desplaçant-se en bicicleta en diferents punts de la ciutat. Aquest acte el detingut el realitzava habitualment pels carrers de la capital del Baix Camp.

 

El detenen per repartir drogues amb bicicleta a Reus

La Unitat d'Investigació de la policia municipal ja tenia identificat al detingut el qual ja era conegut per distribuir substàncies estupefaents amb la bicicleta. Però va ser ahir quan va passar a estar detingut, ja que fins ahir no el van enxampar en el moment de cometre el delicte. 

 

En un primer moment el jove no va ser detingut perquè es va escapar amb la bicicleta | TarragonaDigital

 

L'home cometia el delicte habitualment

El passat dimecres els membres de la UDI van poder identificar l'home en el moment de la venda a un comprador, concretament a l'avinguda del President Companys de Reus. No obstant això els agents de la Guàrdia Urbana no el van poder detenir en aquell moment perquè l'home es va escapar amb la bicicleta.

 

Finalment, una setmana després el jove veí de Reus ha estat detingut a les vuit del vespre quan els agents l'han localitzat al carrer de Doctor Ferran. La Guàrdia Urbana de Reus ha lliurat el detingut, junt amb les diligències, al cos dels Mossos d'Esquadra.

 

També et pot interessar: