Tot a punt per a rebre una nova edició de la Ganxet Pintxo de Tardor 2019

La ruta serà del 7 al 17 de novembre i comptarà amb la participació de 35 establiments, que oferiran una tapa i una beguda per 3,5 euros
La Ganxet Pintxo tornarà a reunir milers de persones a Reus entre el 7 i el 17 de novembre. | Laia Solanellas

Durant deu dies, els carrers de Reus s'ompliran per dissetena vegada d'ambient i tapes, amb l'esperada edició de tardor de la Ganxet Pintxo. La ruta de tapes de Reus, que ja s'ha consolidat en el calendari gastronòmic de la ciutat, està organitzada per la Cambra de Comerç amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i l'empresa Estrella Damm. La ruta donarà el tret de sortida el dijous 7 de novembre amb l'acte d'inauguració oficial i conclourà el diumenge 17 de novembre.

  

El cartell d'aquesta edició està protagonitzat per la futbolista Sandra Capitán, portera del Reus femení, una aposta que vol donar suport al club local i de retruc, destaca l'esport femení.

El productes de proximitat són els protagonistes d'aquesta edició de tardor de la Ganxet Pintxo | Àngel Ullate

Una aposta per la qualitat i els productes de proximitat

Aquesta nova edició de la Ganxet Pintxo comptarà amb productes de proximitat en el marc de l'aposta per la qualitat que ha fet la Cambra de Comerç en les darreres edicions. És per aquest motiu, que en moltes de les propostes gastronòmiques hi podem trobar avellana de Reus, vermut de Reus o oli DOP Siurana. En la ruta hi participen un total de 36 establiments de restauració, dels quals un d'ells oferirà un menú degustació de tapesi la resta, l'oferta de tapa i beguda per 3,5 euros.

Torrada de coca de vidre amb mozzarella de búfala, escalivada, sardina fumada, pols d’olivada negra i oli DOP Siurana amb alfàbrega és la tapa del Museu del Vermut | Ganxet Pintxo
 

Gastronomia i tecnologia es fusionen per oferir la millor experiència

Com a cada edició, hi haurà els guardons als establiments més votats pel públic. L'entrega dels premis es durà a terme una vegada finalitzats els dies de ruta. 

La Ganxet Pintxo té una forta presència a les xarxes i organitza diferents concursos, on tothom té la possibilitat de participar. Com el de la millor fotografia penjada a Instagram a través d'aquesta xarxa social, així com al 'Ganxet Mot'. Aquest darrer l'organitza el Centre de Normalització Lingüística i consisteix a descobrir diversos paranys lingüístics que aniran penjant a Internet. 

En aquesta edició també torna l'App de la Ganxet Pintxo tant per a mòbils Android com iOS, on podreu trobar tota la ruta i detalls de les tapes. Amb aquestes diferents accions que es porten a terme, queda clara l'aposta de la Ganxet Pintxo per fomentar l'ús de les noves tecnologies; fent més àgil la informació. Per fer d'aquest, un acte on d'una manera o altra tothom pot participar-hi.

"♻TOTS ELS DETALLS del nou contracte de la brossa que vol Reus" "🎄 Reus es prepara pel Nadal i anuncia un arbre de mínim 10 metres al Mercadal!"