El Carnaval s'endinsa al Mercat Central de Reus amb el Dijous Gras

A partir de les 10.30 hores del matí s'ha repartit botifarra d'ou gratuïta
El Mercat Central de Reus ofereix cada any pa i botifarra pel Dijous Gras | Laia Riba

 

El Carnaval de Reus inunda els mercats de la ciutat i els paradistes es posen a punt per rebre la festivitat. Les parades estan decorades amb elements festius al més pur estil 'carnavaler', tanmateix els paradistes van disfressats d'elements d'allò més esbojarrats. L'activitat principal del mercat per Carnaval és l'esmorzar de Dijous Gras, on es reparteix botifarra d'ou gratuita.

 

La botifarra d'ou que se serveix està feta pels paradistes | Laia Riba

 

Pa, oli i botifarra d'ou

Centenars de trossos de pa amb oli i botifarra s'ha repartit avui al punt d'atenció del Mercat Central de Reus. Les persones interessades han fet una llarga cua per tastar la botifarra d'ou, que ha estat feta pels paradistes del mercat. Acompanyada de diversos porrons de vi, els comensals han anat passant pel punt de repartiment i han agafat plats de pa i botifarra.

 

La gent feia cua per poder tastar la botifarra | Laia Riba

 

 

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer que ha saludat als assistents i ha provat la botifarra d'ou. Amb motiu de Dijous Gras el mercat, dóna esmorzar de manera gratuïta a tothom qui s'adreci i fins a fi d'existències. Una iniciativa per donar la benvinguda al Carnaval reusenc

 

Les parades estan decorades amb motiu de Carnaval | Laia Riba

 

La Mercè Gomis és una clienta habitual del Mercat Central de Reus, ha estat una de les primeres persones a tastar el pa amb botifarra i ha explicat a TarragonaDigital que «cada any la botifarra està més bona», tanmateix ha afegit que «fa molts anys que vinc al mercat per Dijous Gras, perquè sé que regalen pa amb botifarra, i a mi m'agrada molt».

 

Durant tota la festivitat del Carnaval al mercat hi ha ambient festiu | Laia Riba

 

Parades decorades i paradistes disfressats

Diverses parades del mercat estan decorades amb motiu de Carnaval, acte que el fan cada any per donar-li un toc més festiu al Mercat Central. Tanmateix, els paradistes porten disfresses de tota mena durant els dies que se celebra el Carnaval a la ciutat. L'ambient al Mercat Central és festiu constantment, la diversió és present a les parades i la clientela ho agraeix quan van a comprar.