Imatge de la festa amb 200 persones en una discoteca de Reus

La discoteca Classix es defensa després de la festa amb 200 persones sense mascareta

La Guàrdia Urbana de Reus va desallotjar el local el passat diumenge

Després de les imatges publicades per la Guàrdia Urbana de Reus on un local del Raval de Robuster, la Classix Discotheque Reus, presentava una imatge amb centenars de persones sense mascareta en un ambient festiu, des de la direcció del local d'oci nocturn s'han volgut defensar amb un comunicat. En aquest expliquen que «l'activitat que es desenvolupa al nostre local està autoritzada per l'Ajuntament», a més de complir «la normativa anti-covid». Així mateix, diuen que «no són certes les acusacions que es fan sobre nosaltres, ni que es va produir un desallotjament del local». Tot i això, al seu perfil de Facebook es poden veure diverses fotografies  d'activitat a la discoteca d'altres dies durant la pandèmia, on es veu gent sense mascaretaabraçant-se.

En la informació facilitada des de la policia reusenca, s'explicava que aquest passat diumenge 20 de desembre s'havia desallotjat una festa amb 200 persones, la majoria sense mascareta, en un local d'oci nocturn reusenc. Els fets van succeir al voltant de les 21 hores i es va entrar a inspeccionar el local, quan es van trobar en aquesta situació. Gent a la zona de ball de la discoteca, quan hauria d'estar tancada, i superant l'aforament que estava limitat a 70 persones.

El comunicat de Classix

En una història d'Instagram, la discoteca reusenca ha emès el comunicat  després de la inspecció feta per la Guàrdia Urbana de Reus.

«Des de la direcció de Classix Disoctheque Reus, volem aclarir i desmentir les notícies últimament publicades sobre el nostre local. L'activitat que es desenvolupa al nostre local està degudament autoritzada per l'Ajuntament com a activitat de restauració i, el passat diumenge, es desenvolupava dita activitat dins el local, amb els clients degudament asseguts a les zones habilitades amb taules i cadires, tot sota el més estricte ordre i sota el compliment de la normativa anti-covid, respectant tota la normativa en el seu conjunt pel que fa a distàncies i aforament màxim permès, el qual va ser respectat en tot moment.

No són certes les acusacions que es fan sobre nosaltres, ni que es va produir un desallotjament del local aquell dia per part de la policia, ja que la sala va tancar en el seu horari habitual, que és a les 21.30 hores, com tots els altres restaurants/bars, que en aquella data podien tancar a aquella hora.

D'altra banda, en cap cas és cert que en el local Classix Discotheque se celebrin festes il·legals, tota la programació està a les nostres xarxes socials i respecta en tot moment l'horari, normativa vigent i durant tot aquest temps així ha estat i se seguirà fent.»