La discoteca 'SoldeNit' de Reus abaixa la persiana

La propietat està en negociacions per traspassar el local i el futur de la sala està obert
La discoteca 'Sol de Nit' abaixa la persiana | SoldeNit

 

L’oci nocturn de Reus pot quedar-se sense una de les discoteques mítiques dels últims anys a la ciutat. El SoldeNit ha abaixat la persiana aquest cap de setmana després de més de vuits anys fent gaudir de les millors festes a la capital del Baix Camp. La nit d’aquest dissabte, 9 de febrer, el local situat al número 14 del Raval Robuster només ha obert el restaurant mentre que la sala de festes ha estat tancada durant tot el cap de setmana. Segons ha pogut saber TarragonaDigital,  els propietaris del SoldeNit està en negociacions per traspassar-lo i el futur de la sala, està en aquests moments força obert. En cas que el tancament del SoldeNit fos definitiu es sumaria a altres casos similars ja que en els darrers mesos, la ciutat de Reus ha vist com diferents locals d'oci nocturn, com  la Sala Japan i l’Estraperlo, tancaven per diferents motius.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La propietat està en negociacions de traspassar el local i el futur de la sala està obert | SoldeNit

 

La nit de Reus pot quedar-se sense una de les discoteques mítiques

La discoteca SoldeNit situada al centre de Reus, en una casa règia del 1700, la qual està catalogada com a edifici d’Interès dins el casc antic de la ciutat, consta de 1.500 metres quadrats dividits en quatre plantes, on hi havia, a més de la sala de festes, el Gin Room i el Restaurant. 

 

El local nocturn de Reus, quer pertany a B-Free Group, els quals compten amb altres discoteques a la regió de Tarragona, com Pacha La Pineda, ha estat un dels bucs insígnia de l'oci nocturn reusenc durant els darrers anys. Després d'uns mesos en que l'afluència de públic al local ha baixat notablement, sembla que ara tindria el futur incert i que la propietat actual voldria traspassar-lo. Si aquesta operació arriba a bon port en un termini relativament curt de temps podria ser que l'activitat del SoldeNit només estigués en pausa durant un temps i tornés a arrencar en poques setmanes o mesos però si això no fos així el passat cap de setmana podria ser l'últim de la coneguda sala d'oci nocturn reusenca.

 

Tanmateix, el futur del restaurant 'La Terrassa', situat a la plaça de les Peixateries Velles, també està a l'aire, ja que també pertany al 'SoldeNit',

 

El futur del restaurant 'La Terrassa' també està a l'aire | SoldeNit

 

També et pot interessar...