GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

DJ Abadia presenta la seva nova cançó, «Estoy Mejor»

És la segona cançó d'aquest jove discjòquei i productor reusenc amb paràlisi cerebral

 

Adrià Abadia, un jove discjòquei i productor reusenc amb paràlisi cerebral, segueix perseguint, amb força, els seus somnis. Conegut com a DJ Abadia dins del panorama musical tarragoní i català, ha presentat avui divendres el seu segon videoclip, ‘Estoy mejor’.

 

Després de llançar amb èxit, el passat més de juliol, el seu primer treball, DJ Abadia ha donat a conèixer aquest divendres, 23 de novembre, la seva nova cançó, en un petit acte que ha tingut lloc a la seu de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) La Muntanyeta, a Tarragona. Per a la nova cançço «Estoy Mejor», DJ Abadia ha comptat amb la col·laboració de Smile Dr. Love, que hi ha posat la veu, així com amb la d'El Chico Granate & Vosadoart, tCHEY! i de la ballarina Johannabel. 

 

Així, amb aquest nou videoclip, Adrià Abadia continua divulgant el seu treball com a productor musical i consolida el seu projecte de dedicar-se professionalent al món de la música. De fet, la seva primera cançó, que porta per nom «Para mí», ja acumula més de 3.300 visualitzacions a Youtube. 

 

DJ Abadia produeix música electro llatina i reggaeton des del 2014. Des de que va començar a dedicar-se al món musical ha punxat en locals com la Sala Zero de Tarragona, el SoldeNit a Reus, la Sala Red Star de Valls o la Sala Salamandra de Barcelona. A més, Adrià Abadia també ha participat en esdeveniments com en les festes de Sant Magí de Tarragona, o bé en altres actes solidaris i socials, com el sopar solidari de la Fundació Port Aventura o la caminada a favor de La Muntanyeta, associació de la qual forma part.