GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dolors Sardà, número vuit de Junts per Reus

L'actual regidora d'Ensenyament repeteix a la llista electoral neoconvergent
Dolors Sardà serà la número vuit de Junts per Reus | Jordi Olària Gras

 

Dolors Sardà tornarà a formar part de la llista electoral del PDECat. Ocupant la vuitena plaça, l'actual regidora d'Ensenyament i Política Lingüística es manté com l'aposta de la candidatura de Junts per Reus per aquesta àrea. Durant la seva presentació, el cap de llista, Carles Pellicer, l'ha definit com una persona «lleial».

 

Pellicer ha pres la paraula per presentar l'acte, i ha definit, abans de fer-la pujar a l'escenari situat als peus de la Prioral de Sant Pere, a qui considera una amiga. Ha posat de manifest que «fa molts anys que està al meu costat», i que «no ho sembla, però és una dona amb caràcter, i amb les idees clares». Ja al faristol, Dolors Sardà ha agraït la confiança que l'actual alcalde ha mantingut en ella per tornar-li a oferir un lloc a la llista electoral.

 

L'exconsellera Meritxell Ruiz tancarà la llista de Junts per Reus | Jordi Olària Gras

 

Ha reivindicat la història política del partit afirmant que es va fer militant de Convergència Democràtica de Catalunya l'any 1983, i que «encara avui exerceixo els valors de la Convergència de tota la vida», una frase que ha arrancat els aplaudiments del públic. No ha estat sola a l'escenari, i és que l'han acompanyat, i elogiat, l'exdirectora dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona, Maria Àngels Gonzàlez, a qui Sardà ha manifestat que «se't troba a faltar al departament».

 

També ha participat a l'acte l'exconsellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. La reusenca, de fet, tancarà la llista electoral de Junts per Reus per a les eleccions del 26 de maig. 

 

Carles Pellicer ha presentat Dolors Sardà | Jordi Olària Gras

 

Pellicer manté el grup municipal

Amb la presentació de Dolors Sardà, el PDECat confirma que segueix confiant en l'actual grup municipal per a les pròximes eleccions, tot i que s'ha fet lloc a les noves incorporacions. Dels set regidors actuals del partit, només Joaquim Enrech no ha estat presentat, però presumiblement ocuparà un dels següents llocs de la llista. En el capítol de baixes, només Marc Arza, que ja fa mesos que va anunciar que deixaria la política municipal.

 

Pel que fa a les altes, dues amb voluntat mediàtica, Teresa Pallarès, exregidora del PSC a l'Ajuntament, i Pep Cuerba, conegut al món de l'oci nocturn en l'àmbit de la direcció de locals de festa. La tercera nova incorporació, que seria regidora si el partit mantingués la representació obtinguda fa quatre anys, és Mariluz Caballero, membre de l'executiva local de la formació que ara fa el pas a la primera línia política.

 

Pel que fa als membres de l'actual grup municipal, Montserrat Vilella ha mantingut la segona posició, mentre que Hipòlit Montseny, que anava en tercer lloc l'any 2015, ara ocuparà la setena plaça. Dolors Sardà passa del cinquè lloc al vuitè, i Joaquim Enrech, a la sisena plaça ara fa quatre anys, també endarrerirà posicions. L'única ascensió a la llista és la de Montserrat Caelles, que ha pujat del setè lloc fins al quart.