Paula Modol i Dolors Vázquez durant la conferència d'Ara Reus

Dolors Vázquez, número dos d'Ara Reus a les municipals

L'advocada de la formació entra a la llista electoral per la capçalera | Es presenta també la número quatre, Paula Modol

Tal com havia apuntat TarragonaDigital, Dolors Vázquez serà la número dos d'Ara Reus per a les pròximes eleccions municipals. Es tracta de l'advocada del partit, que ja és membre de la junta d'Ara Catalunya com a vocal. El cap de llista, Daniel Rubio, l'ha presentat agraint-li la seva feina com a lletrada, que li ha permès, ha sentenciat, «haver-nos ajudat a destapar el cas Innova; és la persona que ens guia i ens ajuda».

Ara Reus llista electoral
El Casal de les Dones ha acollit la presentació dels següents llocs de la llista d'Ara Reus | Jordi Olària Gras

 

Dolors Vázquez, per a la transparència política

Daniel Rubio ha recordat que és llicenciada en Dret per la URV i advocada amb trajectòria, també acadèmica. A la universitat del territori s'ha implicat en el grau de mediació. Rubio ha comentat, en clau de vida privada, que compta amb el suport dels seus dos fills i de la seva parella, Josep Maria Pujol, president d'Ara Catalunya i número tres de la llista del partit ara fa quatre anys.

Com a número dos de la llista, Dolors Vázquez es preveu que agafi un ampli ventall d'àmbits de treball i, en cas de centrar-se en un de concret, i a jutjar per la presentació que s'ha fet aquest dijous, serà el de la transparència. Vázquez ha començat la seva intervenció apostant per «una política transparent de debò».

Paula Modol Dolors Vázquez Mari Argüelles Vicky Llamas
Paula Modol, Dolors Vázquez, Mari Argüelles i Viki Llamas | Jordi Olària Gras

 

Paula Modol, número quatre d'Ara Reus

Després d'haver presentat Dani Rubio com a cap de llista, una aposta que feia mesos que era oficial, el partit no havia tornat a pronunciar-se públicament en clau electoral. Amb la presentació d'avui ja s'han conegut els quatre primers llocs de la llista del partit municipalista. Tot i haver deixat el lideratge, seguint els estatuts del partit, Jordi Cervera ocuparà la tercera plaça de la papereta electoral.

La quarta posició serà per a Paula Modol, presentada també aquest dijous en el marc de la conferència d'Ara Reus per al 8 de març. Des del quart lloc, i tal com l'ha presentat Daniel Rubio, Modol és l'aposta d'Ara Reus per a l'àrea d'Ensenyament. També des de la taula del Casal de les Dones han parlat Mari Argüelles i Viki Llamas. Sense especificar la seva posició a la llista electoral, sí que s'ha apuntat que s'encarregaran de les àrees de la Sanitat, el Benestar Social i la Gent Gran.


Comentaris