La Pepita, la dona de 83 anys que va desaparèixer a Reus, surt de l'UCI

Pepita Matias encara segueix ingressada a l'Hospital Sant Joan i evoluciona favorablement
Pepita Matias, la dona de 83 anys que va desaparèixer a Reus, ha sortit de l'UCI i està estable | FACEBOOK / FINA NUET FERRAN
 

 

Pepita Matias, la dona de 83 anys que va desaparèixer i va ser trobada el passat 6 de març, ha sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Sant Joan de Reus, Martínez segueix ingressada al centre reusenc i evoluciona favorablement. La dona va ingressar a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Reus el passat 7 de març, un dia després de ser localitzada, amb múltiples fractures i contusions i un lleu traumatisme cranioencefàlic. Quan la van localitzar, al lloc dels fets mateix, va rebre una primera atenció mèdica i va ser trasllada pel SEM a l'Hospital de Reus. 

 

Segons fonts municipals, la dona hauria caigut entre la T-11 i l’autovia de Salou i durant gairebé quatre dies va estar a la zona, conscient, esperant ser rescatada. La caiguda li hauria provocat els danys.

 

Es van organitzar diverses batudes per localitzar la Pepita Matias

La família va adonar-se de la desaparició de la Pepita el passat diumenge 3 de març, després que anessin a casa seva i no la trobessin. Arran d'aquest fet, la família va mobilitzar-se per trobar-la. L'operatiu va començar el mateix diumenge 3 de març i es va anar ampliant al llarg dels dies i de les hores. Finalment, després d'organitzar diverses batudes, el passat dimecres 6 de març a les 17.00 hores, es va localitzar a la dona de 83 anys amb vida a la T-11 a l'altura de Parcel·les Planes. 

 

La desaparició va mobilitzar a diverses entitats i a centenars de voluntaris

Després que la família donés l'avís de desaparició diverses entitats es van mobilitzar per col·laborar en la recerca de la Pepita Matias. Efectius de la Guàrdia Urbana de Reus, els Mossos d'Esquadra, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus, la Policia Nacional —amb el desplegament d'un helicòpter—, la Creu Roja i els Bombers van ser partícips de la cerca. D'altra banda, centenars de voluntaris a títol individual i familiars també van fer possible la localització de la desapareguda

 

Els familiars agraeixen la col·laboració ciutadana

Després de localitzar a la Pepita Matias, els familiars van voler expressar públicament la seva gratitud a totes les persones que havien col·laborat en la recerca. D'altra banda, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, també va voler agrair als ciutadans de la ciutat que ràpidament van ajudar en la cerca i van difondre la notícia.