Una dona beguda acaba amb dues dents menys en una discussió a la sortida d'una discoteca de Reus

Els fets van succeir la matinada del diumenge 15 de setembre | La ferida va ser atesa pel SEM i portada a l'Hospital Sant Joan de Reus
Els fets van tenir lloc a la discoteca La Fàbrica de Reus | Cedida

 

Una matinada accidentada la viscuda aquest diumenge, 15 de setembre, a Reus. Dues dones, mare i filla, van requerir presència policial al número 32 del Passeig de Mata, a Reus, lloc on està situada la discoteca La Fábrica. El motiu, una presumpta agressió dels vigilants de seguretat en fer-les fora del local nocturn reusenc, que havia acabat amb ferides a la boca i la pèrdua de dues dents d'una de les dones segons ha pogut saber TarragonaDigital. D'altra banda, però, segons informen els Mossos d'Esquadra, la versió de les dues parts és contradictòria, i els dos agents de seguretat explicaven que s'ho havien fet entre elles dues, a causa del seu estat d'embriaguesa. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Un comportament inadequat a la discoteca

El servei d'emergències rebia la trucada a tres quarts de cinc de la matinada. Dues dones reclamaven presència policial a l'exterior de la discoteca situada al passeig de Mata de Reus amb motiu d'una presumpta agressió a ella i a la seva filla, segons expliquen els Mossos d'Esquadra. 

Diverses patrulles de la policia catalana van anar fins al lloc de l'incident, així com el Sistema d'Emergències Mèdiques. Els agents van escoltar la versió d'ambdues parts involucrades en l'incident. La mare i la filla expliquen que les van fer fora de la discoteca reusenca i, en el procés de treure-les al carrer, van agredir-les, provocant una ferida a la boca a una d'elles amb la consegüent pèrdua de dues dents i, posteriorment, portada a l'Hospital Sant Joan de Reus, fet que confirmen els Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, però, la versió dels vigilants de seguretat explicada a la policia catalana és contrària a aquesta. Segons expliquen, es procedeix a fer fora les dues dones del local, ja que estaven tenint un comportament inadequat a l'interior d'aquest, increpant a altra gent que estava a la discoteca, a causa de l'estat d'embriaguesa de totes dues. En agafar-les i portar-les al carrer, aquestes dues van començar una discussió, les quals van acabar agredint-se, fins i tot, pegant-se amb una sabata, a més d'intentar agredir als agents de seguretat. 

Els Mossos d'Esquadra no han pogut confirmar a aquest mitjà que hi hagi una denúncia feta per part de cap de les dues parts involucrades en aquest incident a la ciutat de Reus.

"Finalitzen les proves per incorporar 20 nous agents a la Guàrdia Urbana de Reus" "🦁 «Ser portador i cap de colla del Lleó de Reus ha estat una experiència inoblidable»"