La curiosa esquela reusenca d'un fill a la seva mare

Aquest dimarts 14 de gener la premsa escrita tarragonina recollia l’esquela d’Edelmira Banús i Pons, vídua de Josep Campi i Escriu —qui va morir a Reus el 1981. Es tractava del recordatori de la defunció de la dona, que havia mort feia 3 anys, el 14 de gener del 2017. L'escrit va acompanyat d’un escrit ben curiós del fill, de nom Pere, on diu el següent: «Mare, els llogaters dels pisos primer i segon de la casa bonica del carrer Mallorca de Barcelona finalment ja han marxat. El del primer el gener de l’any passat i el del segon aquest octubre passat».

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Segons sembla, la família tenia problemes amb els llogaters dels pisos encara que el fill li ha comunicat a través de l’esquela mortuòria que les dificultats ja s’han acabat. 

 

Imatge de la curiosa esquela publicada a la premsa escrita | Cedida

 

En Pere inicia l’esquela mortuòria amb aquestes paraules «estimada Mare, els teus valors han estat els fonaments sobre els quals he crescut personalment i professionalment. Del teu exemple i ensenyament he après a ser la persona que sóc» i conclou l’anunci dient «el teu llegat de lluita, persistència, perseverança i coratge m’acompanya sempre». Finalment, el text acaba amb la signatura d’en Pere, familiars i amics, en perseverant record.