Donen l'alta a la dona agredida a la discoteca La Fábrica de Reus

L'incident va passar el passat dissabte durant la celebració del carnaval
Després de la brutal agressió, la mare serà intervinguda a l'Hospital Sant Joan de Reus aquest dijous | Google Maps

 

Després de la denúncia d'una jove a través de les xarxes socials d'una brutal agressió, que van patir ella i la seva mare davant de la discoteca La Fábrica de Reus, la mare va ser ingressada a l'Hospital Sant Joan de Reus amb un trencament de turmell, segons el Diari Més. Després de dos dies al centre mèdic, la dona va ser donada d'alta, ja que fins a aquest dijous, no podrà ser intervinguda quirúrgicament per aquest fet. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Brutal agressió a una mare i una filla en una discoteca de Reus

Els fets van succeir aquesta passada matinada de dissabte, durant la celebració de carnaval. La mare i la filla, acompanyada d'unes amigues menors d'edat, volien accedir a l'interior de la discoteca reusenca, als voltants de la una de la matinada, però se'ls va denegar l'accés per part d'un dels treballadors de seguretat del local. 

Tot seguit, segons explica la mare, Anaisy Ramírez, també li van denegar l'accés a ella i la seva filla, totes dues majors d'edat i, per aquest fet, van demanar el full de reclamacions. Davant d'aquesta petició, va haver-hi un altercat davant la porta del local. La mare, en declaracions a TV3, explica que «la seva filla va intentar donar una puntada de peu al porter, però no el va tocar», però tot seguit el porter del local va empènyer a les dues noies a terra, tal com es pot veure en les imatges enregistrades.

Després d'aquesta agressió, la jove va patir una commoció cerebral, la qual va ser atesa al CAP Sant Pere el mateix dia dels fets. D'altra banda, la mare va ser ingressada a l'Hospital Sant Joan, ja que, segons informa el Diari Més, es va trencar el turmell. Aquest dilluns, 4 de març, ha obtingut l'alta, perquè no podrà ser operada fins al pròxim dijous, quan aquesta tornarà fins al centre mèdic per ser intervinguda quirúrgicament. 

A més, l'Anaisy s'ha posat en contacte amb uns advocats per posar una denúncia contra els gerents de la discoteca després d'aquests fets.

El gerent de La Fábrica estudia denunciar la mare i la filla

Segons informacions de TV3, el gerent de la discoteca està recollint material gràfic i informació per valorar si presenta una denúncia contra aquestes persones, ja que podrien haver agredit als membres del personal de seguretat que els negaven entrar al recinte.

"El ple de Reus aprova la nova ordenança d'animals" "VÍDEO: L'ExpoProfit omple d'ambient, carnaval i bons àpats el centre de Reus"