Imatge d'arxiu del SEM

Dos adults i dos menors, intoxicats per monòxid de carboni a Reus

El SEM els ha evacuat a l'Hospital Moisès Broggi i a Sant Joan de Déu

Quatre persones han resultat intoxicades per monòxid de carboni la matinada d’aquest dijous, 24 de gener, a Reus. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’origen de la intoxicació és degut a una mala combustió de la caldera de gas de l’habitatge. L'avís del succés s'ha rebut a tres quarts de tres de la matinada, en un habitatge situat al número 2 del carrer del President Macià. Com a conseqüència de la mala combustió de la caldera, quatre persones, dues d'adultes i dues de menors, han resultat intoxicades per monòxid de carboni. 

Els ferits, evacuats als hospitals Moisès Broggi i Sant Joan de Déu

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers han dut a terme la revisió de la caldera de gas que ha patit la mala combustió i que ha provocat la intoxicació, i també han ventilat el domicili. El SEM ha atès els dos adults i els dos menors ferits, i finalment han sigut evacuats a Barcelona per poder utilitzar la cambra hiperbàrica. Pel que fa als adults, han ingressat a l'Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí; mentre que els menors han ingressat a l'Hospital de Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat. 

Moren 10.000 pollets en l’incendi d’una granja a Alcanar

La matinada d'aquest dijous els Bombers s'han hagut de mobilitzar per un altre incident a les comarques de Tarragona. A Alcanar, al Montsià, els Bombers han extingit les flames que cremaven una granja, la qual ha acabat afectada per complet. A més, a banda dels danys materials provocats a la nau, on tots els seus 1.000 metres quadrats han quedat calcinats, han mort 10.000 pollets que hi havia a l'interior. Fins al lloc de l'incendi hi han anat set dotacions dels Bombers, que han extingit les flames. No hi ha hagut persones ferides. 


Comentaris