GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos detinguts per tràfic de drogues i més d'una cinquantena d'identificats en dos locals de Reus

Diversos agents de diferents cossos de seguretat van realitzar un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana i van inspeccionar dos locals
L'operació policial va acabar amb dos detinguts per tràfic de drogues  | TarragonaDigital
 

 

La nit del passat divendres, 14 de juny, la Guàrdia Urbana de Reus, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional van realitzar un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana i d'inspecció de dos locals a la plaça de la Sardana i a la plaça del Comte de Reus. L'operació va acabar amb la detenció de dues persones acusades d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Aquesta acció forma part de la planificació dels cossos de seguretat per verificar la situació administrativa i les condicions dels locals, especialment, d'aquells que generen més molèsties i queixes dels veïns de la zona. 

 

Els dos locals inspeccionats infringien diverses normes d'higiene i de seguretat

L'operatiu va comptar amb la participació de diverses unitats dels diversos cossos de seguretat i va permetre identificar 43 persones, 37 de les quals tenen antecedents policials i una té una citació judicial oberta d'esbrinament de domicili. Vuit dels identificats han estat citats a les dependències del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb estrangeria, cinc d'aquestes vuit persones, tenen un decret pendent d'expulsió del país. 

 

Durant l'actuació policial es van aixecar quatre denúncies administratives per consum de drogues (cocaïna i haixix), i també diverses actes per infraccions detectades als dos locals inspeccionats per manca de documentació, condicions higièniques, presència de paneroles, cablejat en males condicions i manca de cartells, entre d'altres. 

 

El dispositiu s'ha traslladat a un tercer local de la Riera Miró

El dispositiu conjunt es va traslladar posteriorment a la riera Miró per inspeccionar un tercer local objecte de queixes veïnals. En aquesta ocasió, s'hi van identificar catorze persones, una de les quals tenia una ordre d'esbrinament de domicili, a la qual se li ha fet una citació. Pel que fa al vessant administratiu, s'ha aixecat una acta d'inspecció per la detecció d'extintors caducats, música sense tenir la corresponent llicència d'activitat, manca de cartell, entre d'altres. 

 

També et pot interessar: