GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un dron provoca el tancament urgent de l'Aeroport de Reus

Els cossos policials no han trobat a la persona que conduïa el dron
Imatge de l'exterior de la terminal de l'Aeroport de Reus. | TarragonaDigital

 

L'Aeroport de Reus ha hagut de tancar urgentment avui, dijous 7 de març a les 10 del matí a causa d'un dron. El motiu era que aquest aparell ha entrat en la zona de vol de l'aeroport, concretament a la pista d'entrada número 25. Els agents dels cossos policials no han trobat a la persona que manejava el dron. D'altra banda, fonts d'Aena han confirmat a TarragonaDigital que avui han passat uns avions militars, de tipus F-18, fent una aproximació a l'Aeroport de Reus però no arriben a aterrar.

 

L'Aeroport de Reus tanca a causa d'un dron

El tancament ha durat més d'una hora, però no ha afectat la programació de vols comercials, ja que no hi havia cap de programat a l'aeroport. No obstant això, sí que han quedat afectats alguns vols planificats de l'escola CESDA. Tanmateix, després d'una hora, la circulació aèria a l'Aeroport de Reus ja s'ha pogut reactivar amb total normalitat.

 

Els vols comercials no han quedat afectats, ja que no hi havia cap de programat | TarragonaDigital.com

 

No s'ha trobat al conductor de l'aparell

Fins a la zona de l'Aeroport de Reus s'ha adreçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus, que han rastrejat la zona per motius de seguretat. Han buscat sense èxit a la persona responsable que estava conduint el dron. Segons ha confirmat l'empresa Aena, hauria estat un pilot el que ha donat l'avís que hi havia un dron sobrevolant la zona, i per tant que s'havia d'activar el protocol de seguretat corresponent davant d'aquests casos.

 

Avions F-18 fan aproximacions a Reus

D'altra banda, la ciutadania ha pogut escoltar uns forts sorolls avui, 7 de març, que segons ha confirmat l'empresa Aena a TarragonaDigital, corresponien a unes pràctiques d'avions tipus F-18, un avió militar, el qual com fa unes setmanes, fan una aproximació, a la zona de l'aeroport de Reus però no arriben a aterrar.