ATENCIÓ

Xoc amb ferits a l'encreuament de la T-310 i T-314 a Reus

L'empresa Borges dóna suport a la cultura i a les tradicions de la ciutat de Reus

L'empresa Borges i l'Ajuntament de Reus han signat un conveni de patrocini pel qual l'empresa dóna suport als esdeveniments culturals de la ciutat
A la firma hi han assistit l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i un representant de l'empresa Borges, David Prats Palomo | Cedida
 

 

L'Institut Municipal Reus Cultura de l'Ajuntament de Reus i l'empresa agroalimentària Borges han signat un conveni de patrocini pel qual l'empresa dóna suport general a esdeveniments culturals de la ciutat i, més concretament, col·laborarà en la celebració dels actes inclosos en la programació de festes de la Festa Major de Sant Pere i a les Festes de Misericòrdia 2019. Per tal de fomentar la cultura de la ciutat tot contribuint al manteniment de les tradicions, l'empresa Borges continuarà oferint berenars populars a les dues festes majors, basats en la dieta mediterrània oferint pa, oli i xocolata. 

 

A més,  aquest acord de col·laboració regula l'espai de temps que l'empresa Borges cedeix a l'Institut Municipal Reus Cultura de l'Ajuntament de Reus per mostrar els actes d'interès cultural a través del rellotge que hi ha a la plaça de Prim. La signatura de l'acord s'ha fet aquest dimecres, 12 de juny, a l'Ajuntament de Reus. A la firma hi han assistit l'alcalde de la ciutat en funcions i president de l'Institut Municipal Reus Cultura, Carles Pellicer, un representant de l'empresa agroalimentària Borges, David Prats Palomo, i la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles. 

 

El rellotge de la Prim s'ha aturat i necessita reparacions

Justament ahir, el rellotge de la plaça de Prim de Reus, patrocinat per Borges, es va aturar i durant tot el dia va marcar les 8.32 hores del matí. L'aparell necessita reparar-se i l'empresa Borges està a l'espera que arribin alguns peces per reemplaçar les que hi ha ara i poder arreglar el rellotge per tal que torni a marcar l'hora. Aquest rellotge no és la primera vegada que s'atura, de fet, amb el pas del patrocini de Coca-Cola a Borges es va produir algun defecte al mecanisme que dificultava la lectura del rellotge. En aquell moment, l'empresa Borges va decidir apagar-lo fins que estigués reparat i tornés a marcar bé l'hora, la temperatura i la humitat.