S'enfronta a onze anys i mig de pres贸 per apunyalar un taxista en el trajecte entre Reus i Salou

El processat pateix un trastorn mental
Imatge de la fa莽ana d'entrada a l'Audi猫ncia de Tarragona | ACN

 

 

L'Audi猫ncia de Tarragona jutjar脿 a partir de dilluns un home acusat d'apunyalar un taxista la matinada de l'1 d'abril de l'any passat. L'home va agafar un taxi a Reus fins a Salou i, durant el trajecte, va clavar un ganivet al conductor en diverses ocasions, la qual cosa li va fer perdre el control del cotxe i impactar contra una tanca. El processat va deixar el ganivet al taxi i se'n va anar en direcci贸 a Salou. L'individu est脿 declarat incapa莽 des del 2006 per un trastorn mental. En la data dels fets, a m茅s, no s'estava prenent la medicaci贸 correctament i havia estat consumint coca茂na. El fiscal demana onze anys i mig de pres贸 per un delicte d'assassinat amb tra茂doria en grau de temptativa, amb l'atenuant de trastorn mental.

 

Atemptat contra els agents de l'autoritat

A m茅s, l'individu tamb茅 est脿 acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. Segons el relat del fiscal, a Salou es va trobar a un agent dels Mossos d'Esquadra, que vestia de pais脿 per haver concl貌s el seu servei i que havia estat comissionat per a la cerca de qui responia a la descripci贸 f铆sica de l'acusat.

 

Aquest agent es va identificar al processat, mostrant-li la placa d'identificaci贸, i li va ordenar que es detingu茅s. L'acusat es va acostar a ell amb una pedra de manera intimidant i va tenir una actitud en tot moment de menyspreu a l'autoritat, fins que finalment va ser detingut. El judici est脿 previst que es faci entre dilluns i dimecres vinent.

 

 

Tamb茅 et pot interessar