Es posen a la venda les entrades per al concert d'Ana Belén a Reus

El concert de la cantant donarà per finalitzada la festa major de Sant Pere | Tindrà lloc el 30 de juny a la plaça d'Anton Borrell
La cantant Ana Belén actuarà a la plaça d'Anton Borrell de Reus el pròxim 30 de juny | Ajuntament de Reus

 

La Festa Major de Sant Pere de Reus està a tocar i amb ella els concerts, enguany amb l'especial actuació d'Ana Belén. Amb motiu d'això l'Ajuntament de Reus ha posat a la venda les entrades per al concert de la madrilenya Ana Belén que tindrà lloc el pròxim dia 30 de juny a la plaça d'Anton Borrell en el marc del programa del FAR.

 

 

En venda les entrades pel concert d'Ana Belén a Reus

Les entrades per al concert Ana Belen es poden adquirir directament a les taquilles dels teatres reusencs, el teatre Bartrina i Fortuny. D'altra banda també es poden comprar per internet al següent enllaç des d'aquest matí en servei de venda anticipada. Les entrades tenen un cost de 45, 35 o 25 euros.

 

 

El concert que finalitzarà la Festa Major de Sant Pere

Ana Belén és una cantant madrilenya que a Reus presentarà el seu darrer àlbum 'Vida', un recull de cançons inèdites en 11 anys de carrera musical. 'Vida' és una col·lecció de composicions amb un optimisme que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que caracteritzen a l'artista. El concert d'Ana Belén tindrà lloc a les nou de la nit del diumenge 30 de juny a la plaça d'Anton Borrell de Reus i serà l'acte de cloenda de la Festa Major de Sant Pere.

 

Els Catarres actuaran el dia 15 de juny a la plaça de la Llibertat | Cedida

 

La FAVR aposta per una gran programació musical

Aquest concert s'emmarca en el Festival de les Arts de Reus, una mostra que després dels quatre concerts del cicle Música als Barris arriba amb una programació forta pel mes de juny, amb Ana Belén, Els Catarres i Búhos aquests dos últims el dia 15 de juny a la plaça de la Llibertat.

 

Finalment, la FAV portarà l'espectacle 'Una nit amb la Beth' un concert que es farà el dia 4 de juliol a les instal·lacions de l'Institut Pere Mata. La cantant Beth Rodergas interpretarà amb el seu piano aquells temes que més l'han significat amb una selecció de cançons de tots els temps.