Noves visites al refugi de la Patacada i a la Bòbila Sugranyes de Reus

Ja es poden reservar les visites mensuals del primer semestre del 2020
Imatge del refugi antiaeri de la Patacada. | TarragonaDigital

El Museu de Reus ja ha posat a disposició del públic les entrades per poder visitar el refugi antiaeri de la plaça de la Patacada i la Bòbila Sugranyes entre principis de gener i principis de juny del 2020. Es tracta d'un total de 320 entrades que serviran per assegurar-se un lloc a les visites mensuals que es faran en aquests espais, en el cas del refugi, en dos torns diferents.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La Bòbila Sugranyes s'obrirà al públic, amb la corresponent entrada, el primer dimecres de cada mes entre el febrer i el juny a les cinc de la tarda. El Refugi, en canvi, ho farà el primer dimecres de mes entre gener i juny a dos quarts de sis, però també el tercer o quart dissabte entre gener i maig. El preu de les entrades és de tres euros per al públic general i de dos euros per a l'entrada reduïda, com en el cas d'estudiants o majors de 65 anys.

Imatge d'arxiu de la Bòbila Sugranyes | Cedida

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma digital de Reus Cultura o a la recepció del Museu de Reus del raval de Santa Anna, obert de dimarts a dissabte de deu a dues i de cinc a vuit. En el cas del refugi s'han programat visites entre setmana i en cap de setmana per intentar atendre les demandes de diferents perfils de públic. Hi ha vint places disponibles per a cada visita a cadascun dels dos espais i les visites s'organitzen les dates següents:

Pel que fa al refugi antiaeri de la plaça de la Patacada, el dijous 2 de gener i els dimecres 5 de febrer, 4 de març, 1 d'abril, 6 de maig i 3 de juny a dos quarts de sis de la tarda. Els dissabtes 25 de gener, 15 de febrer, 21 de març, 18 d'abril i 23 de maig a les 12 del migdia. Pel que fa a la Bòbila Sugranyes, els dimecres 5 de febrer, 4 de març, 1 d'abril, 6 de maig i 3 de juny a les cinc de la tarda.

"⚫ DEP: Multitudinari últim adéu a la mare de Sergi Roberto" "⚫DEP: Mor la mare de Sergi Roberto després d’una llarga malaltia"