GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enxampen dos joves a Reus estafant a la gent fent-se passar per una ONG

Els Mossos d’Esquadra els van requisar els diners i els documents que portaven
Dues persones es feien passar per una ONG i estafar a la gent al centre de Reus | TarragonaDigital

 

Els fets van passar durant el passat 20 de març, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’alerta que hi havia dues persones per Reus que es feien passar per membres d’una entitat sense ànims de lucre per recaptar diners, segons informa el Diari de Tarragona. Finalment, els agents van enxampar a dos nois, els quals van ser denunciats per un delicte lleu d’estafa.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Es fan passar per membres d’una ONG de sordmuts

Els protagonistes d’aquesta estafa van ser dos nois. Caminant pel centre de Reus amb una documentació falsa d’una organització sense ànims de lucre de persones sordmudes, aturaven a la gent per recaptar diners per una ONG fictícia.

 

Arran d’aquests fets, diverses persones van alertar als Mossos d’Esquadra que hi havia dues persones simulant formar part d’una ONG, els quals estaven demanant diners als vianants que passejaven pel centre de Reus.

 

En arribar al lloc, els testimonis van descriure com eren els dos joves que es feien passar per una entitat falsa. Un cop tenien la descripció dels nois, els agents van localitzar-los entre la plaça Mercadal i El Pallol. En aquest moment, van comprovar tot allò que portaven dins les carpetes i van trobar diversos papers firmats per recaptar diners i per simular la falsa organització. Tanmateix, hi havia tota la recaptació que van aconseguir durant aquell dia. La suma total era de 35 euros.

 

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra van requisar els diners i els documents que s'utilitzaven per enganyar les persones que aconseguien aturar. En ser una quantitat molt petita de diners la que van estafar, segons explica el Diari de Tarragona, no se'ls va poder detenir, ja que no era suficient per ser considerat un delicte, però van ser denunciats per una estafa lleu.

 

També et pot interessar: