Els enxampen robant a la Masia Crusells de Reus i agredeixen un mosso per fugir del lloc

Els fets van succeir a la mitjanit del dimarts | L'agressió es va produir quan el mosso volia descobrir la identitat d'un dels lladres
L'intent de robatori es va produir a la Masia Crusells | Google Maps

 

La passada mitjanit del dimarts, un mosso de paisà va evitar un robatori al restaurant Masia Crusells de Reus. En enxampar la parella de lladres que intentaven entrar a l'establiment, l'agent va ser agredit per un d'ells i, així, poder fugir del lloc dels fets, segons explica el Diari de Tarragona. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Evita un robatori a Reus

L'intent de robatori es va produir al xamfrà dels carrers d'Estanislau Mateu i Valls i de Clementina Alderiu, on està situat el restaurant Masia Crusells, a tocar de l'avinguda de Tarragona de Reus.  Un mosso de paisà va veure que dues persones amb passamuntanyes per tapar-se la cara, un ferro i una pota de cabra, intentaven accedir a l'interior del restaurant forçant alguna de les portes d'accés. 

L'agent va assaltar a un dels lladres, al qual li va aconseguir treure el passamuntanyes, fet que va provocar l'agressió al mosso, colpejant-li a la cara. Tot seguit, els dos individus van fugir a correcuita pel mig del camp, deixant al lloc dels fets la furgoneta en la qual havien arribat, possiblement robada. També van arribar patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus per ajudar, però no es va aconseguir atrapar-los

En poder veure la cara d'un dels autors del robatori, s'està investigant l'autoria de l'intent de robatori i la posterior agressió, amb una descripció facilitada pel mosso que va evitar-ho. A més, es buscaran empremtes i pistes a la furgoneta que van abandonar.

"❗😷El malson d'unes famílies de Reus per una plaga de bernats pudents" "🤑MILIONÀRIA COMPRA: Una empresa de Reus es queda un resort a Boí Taüll"