ERC Reus demana el vot republicà per donar un nou impuls a la ciutat

La candidatura ha celebrat el seu darrer acte de campanya a la plaça de la Llibertat
La plaça de la Llibertat ha acollit el darre acte d'ERC Reus | Laia Riba

 

La candidatura d'ERC Reus ha omplert part de la plaça de la Llibertat amb el seu darrer acte de campanya i amb la cap de llista, Noemí Llauradó, pronunciant un missatge clar i ferm, el desig de ser «la primera alcaldessa de Reus». L'acte ha comptat amb la participació del diputat al Congrés, Gerard Gómez del Moral, així com la intervenció de membres de la llista de la candidatura republicana per Reus.

El diputat al Congrés, Gerard Gómez a l'acte d'ERC a Reus | Laia Riba

 

Gerard Gómez ha posat èmfasi a la importància de les europees

Gerard Gómez a remarcar que les eleccions del pròxim 26 de maig s'afronten en «un context d'anormalitat política». A més ha remarcat que la ciutadania té una gran oportunitat en les pròximes eleccions, ja que «en una mateixa mesa es podrà votar el punt més proper, i allò que ens queda més lluny». En aquesta línia també ha valorat la importància de les eleccions europees per aquest motiu ha recordat que «Oriol Junqueras és el primer candidat català a presidir la Comissió Europea». 

Noemí Llauradó vol proclamar-se la primera alcaldessa de Reus a les pròximes eleccions | Laia Riba

 

Membres de la llista han donat suport a Noemí Llauradó

Diverses persones que formen la llista d'ERC Reus han participat en l'acte, entre elles el número sis de la llista, Òscar Subirats, ha destacat que «el futur de Reus ja no es pot improvisar més», per aquest motiu proposa un «Reus groc i republicà amb Noemí Llauradó». També ha intervingut l'advocat, Daniel Recasens, que en el seu primer míting ha manifestat que «cap govern pot tornar a humiliar a la ciutadania ni als opositors».

L'última ponent d'aquest acte de campanya a Reus ha estat, Ester Alberich, ha detallat que a la candidatura d'ERC Reus «no som junts per nosaltres mateixos ni venim de famílies oligarquies de Reus, sinó que tenim la millor candidatura per governar Reus».

La cap de llista, Noemí Llauradó a l'acte de campanya | Laia Riba

 

«Reus ha de tornar a tenir un govern republicà»

Finalment, la cap de llista d'ERC Reus, Noemí Llauradó ha enviat un missatge republicà a tots amb un clar objectiu: «Reus necessita un nou impuls i aquest ha de ser el d'Esquerra»  Llauradó també ha volgut fer referència a l'exiliada Marta Rovira, la qual ha enviat un missatge a Noemí, ja que fa quatre anys va ser l'encarregada de presentar la candidatura d'ERC Reus i ara està a l'exili.

«A Reus per primer cop després de la segona República pot tenir una alcaldia republicana» detalla Noemí, i afegeix aquesta és una «oportunitat històrica». En relació a pactes de govern Llauradó ha declarat que «no pactarem amb Carles Pellicer, sinó que ERC Reus substituirà a Pellicer». Finalment ha demanat el vot republicà als assistents per ajudar a la ciutat a «fer possible un canvi i crear un nou futur per Reus».

"ATENCIÓ: Suspenen de sou i feina el mosso que va denunciar el mecànic de Reus" "Aprovat el projecte del polilleuger del CEIP Joan Rebull a Reus"