L’escola La Vitxeta de Reus organitza la novena Trobada de Tions de Catalunya

L’acte tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre a la Llotja de Reus
Imatge d'arxiu d'una de les trobades de tions de l'Escola La Vitxeta de Reus | Laia Solanellas

L’escola La Vitxeta de Reus organitza la novena Trobada de Tions d’arreu de Catalunya. L’acte tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre a la Llotja de Reus, a la plaça Prim número 6, a partir de les 10.00 hores i fins a les 19.00 hores. Aquesta és una jornada festiva i solidària, dirigida a famílies, alumnes, professorat de l’escola i reusencs i reusenques, que compta amb un llarg reguitzell d’activitats, sortejos i entrega de premis als millors tions. L'any passat aquesta trobada va aplegar al voltant d'uns 150 tions.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Qualsevol persona que vulgui inscriure el seu tió ho podrà fer el dissabte 14 de desembre de 10.00 hores i 14.00 hores, i de 16.00 hores a 18.00 hores a la Llotja de Reus. L’obertura de portes tindrà lloc el diumenge 15 a les 10.00 hores. Una hora més tard, hi haurà un taller infantil i a les 13.00 hores es portarà a terme la gran cagada del Tió.

Tothom qui ho vulgui pot participar a la Trobada de Tions d'arreu de Catalunya | Laia Solanellas

A la tarda, a les 17.00 hores, es farà un altre taller infantil i a les 18.30 hores es portaran a terme diversos sortejos i entrega de premis als millors tions. Finalment, una hora més tard es farà el tancament de portes i totes aquelles persones que han portat el seu tió se’l podran endur cap a casa.

Per una altra banda, també es convoquen un any més els Premis Internacionals de Tions, un dels actes més esperats de la jornada. A més, com ja és habitual, l’organització col·labora amb La Marató de TV3, mitjançant un Tió-vidriola, creat especialment per a l’ocasió. De fet, Reus és una de les seus del nou format televisiu de La Marató de TV3 on a pocs metres, al Teatre Fortuny, s’estarà duent a terme l’acte.

L'any passat la trobada va aplegar 150 tions | Laia Solanellas

"🚲Bicicamp considera que la nova ordenança de Reus criminalitza la mobilitat sostenible" "🎉❗MALES NOTÍCIES pel Cap d'Any a Reus"