Bons Reus

S'esgoten en temps rècord els 30.000 Bons Reus de Nadal

Les cues per aconseguir-ne a l'estand de la plaça del Prim van ser visibles

La campanya de revitalització del comerç amb més èxit dels darrers temps. Així es pot denominar la idea que va engegar l'Ajuntament de Reus amb els Bons Reus, els quals ja s'han anat escampant pel territori com una taca d'oli, ja que Calafell i altres municipis també han posat en marxa iniciatives iguals per intentar donar aire al petit comerç, afectat greument per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquest mateix dijous es presentava la quarta edició dels Bons Reus, en aquesta ocasió per les festes de Nadal, i la gran acceptació que han tingut ha quedat palesa ràpidament: en poc més de 24 hores, s'han exhaurit els 30.000 bons que es van posar en circulació, els quals tenen un valor de 150.000 euros. Aquests vals consisteixen en un descompte de 5 euros i cada persona se'n pot descarregar un màxim de quatre. 

El format per descarregar-los és ben senzill: es pot fer en línia, mitjançant la pàgina web bons.reus.cat, o presencialment a l'Oficina de Turisme del Gaudí Centre o a l'estand ubicat a la plaça del Prim de Reus. Ara, però, poca cosa es pot fer a banda que els afortunats gastin els seus Bons Reus en algun dels 422 establiments que s'han adherit a aquesta campanya, una xifra que ha anat creixent a mesura que s'anaven realitzant edicions d'aquesta iniciativa.

Els afortunats que van poder descarregar-se o adquirir alguns dels 30.000 bons que es van posar en circulació aquest dijous, tenen ara al davant 15 dies per gastar-los en algun dels establiments comercials o de restauració, així com a les parades del Mercat Central de Reus. Per fer-ne ús cal presentar el DNI, ja que son personals i intransferibles.


Comentaris