GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'espectacle familiar 'Momo' arriba aquest dissabte al Teatre Bartrina de Reus

Una obra de teatre a càrrec de la companyia Anna Roca que convida a la reflexió sobre el valor del temps
Els tres personatges de l'obra de teatre 'Momo' | annaroca.com

 

Aquest dissabte 16 de febrer arriba 'Momo' a l'escenari del Teatre Bartrina de Reus. L'obra de teatre tracta sobre la història de la Momo, la qual l'expliquen tres personatges que viuen en un jardí botànic. És una nena que posseeix dues de les qualitats imprescindibles però, alhora, més inexistents en la societat: saber escoltar als altres i ajudar a la gent que ho necessita. A més, en una societat en la qual el temps ha perdut —en gran part— el seu valor, es convidarà als espectadors a reflexionar sobre aquest factor i a valorar-lo d'una manera molt més activa.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La representació teatral és una versió lliure de la novel·la de Michael Ende, on la Momo té una única funció, que és la de fer valorar el temps. A través dels «homes grisos» fa una metàfora de la pèrdua de temps a la que se sotmet la societat actual, la qual té conseqüències directes sobre la família, amics i vida personal, entre d'altres. L'espectacle, que compta amb música en directe, ha guanyat el Premi de la Crítica de 2015 i ha sigut candidat als Premis MAX 2015 i 2016.

 

La companyia de teatre Anna Roca fa teatre infantil i familiar

Des de 1996, la companyia teatral està oferint espectacles per a gaudir en família i en companyia dels més petits. Inicialment amb adaptacions de contes —majoritàriament—, la companyia Anna Roca ha produït espectacles cada vegada més teatralitzats. També ha apostat per representacions adultes, encara que no hagin sigut majoria, com 'Cautivos', basada en els contes de Joan Barril. 'Cuentos en la azotea', 'Contencinc', El secreto de la Nanna' són els noms d'algunes de les seves obres.

 

Personatges de 'Momo' fent música en directe durant una representació teatral | annaroca.com

L'obra comptarà amb dues sessions

La primera cita serà a les 17.00 hores de la tarda del dissabte i, la segona, a les 19.00 hores del mateix dia. Dues sessions amb una durada de 55 minuts cadascuna, recomanades a partir de 8 anys. El preu de les entrades és de 6 euros i es poden adquirir punxant sobre aquest enllaç.